Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Ávextir Glöggir Hestar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Fjölnisson met de inworp. Daar is Gunnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunnarsson speelt de bal door. Mánason is nu in balbezit. Mánason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Valsson geeft de bal voor. Högnason kopt de bal weg. Kristbjörnsson is nu in balbezit. Andrésson onderschept slim de pass. Andrésson haalt uit met een fantastische trap. Jónmundarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Ávextir - Glöggir Hestar 0:1

24e minuut.
Yngvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Yngvason met een sublieme pass. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Ávextir - Glöggir Hestar 1:1

26e minuut.
Kristbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gunnarsson met een snelle inworp. Róbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Róbertsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yngvason kopt de bal weg. Mánason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mánason met een sublieme pass. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Arnþórsson rent richting de bal. Ragnarsson onderschept slim de pass. Yngvason verovert de bal door een tackle van achteren. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Ávextir 45%, Glöggir Hestar 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Ávextir - Glöggir Hestar 1:1

73e minuut.
Hjartarson trapt de bal weg. Sigurvinson is nu in balbezit. Högnason probeert naar een medespeler te passen. Arnþórsson is nu in balbezit. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ... Hjartarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Almarsson rent richting de bal. Almarsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Róbertsson de bal. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson draait met de bal, schiet en ... Jónmundarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Róbertsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bergsteinnsson de bal onder controle te krijgen. Andrésson rent richting de bal. Andrésson schiet op doel. Jónmundarson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Ávextir - Glöggir Hestar 1:2

84e minuut.
Henriksson kan de bal niet met de borst controleren. Hákonsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henriksson. Henriksson krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Bergsteinnsson de bal. Bergsteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gústafsson de bal. Andrésson rent richting de bal. Andrésson haalt uit met een fantastische trap. Jónmundarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hjartarson trapt de bal weg. Gunnarsson kopt de bal weg. Andrésson rent richting de bal. Andrésson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Ávextir 51%, Glöggir Hestar 49%.
KF Ávextir - Glöggir Hestar 1:2