Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islandia Team FC Níu Refir
4-3-3 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Bucobo verovert de bal door een tackle van achteren. Bucobo probeert naar een medespeler te passen. Tarouca rent richting de bal. Nonnason onderschept slim de pass. Nonnason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hjörvarsson met de inworp. Steinarsson probeert de bal met de borst te controleren. Peña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peña krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ottósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottósson passt de bal in één keer door. Anasiak met een sublieme pass. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hákonsson bokst de bal weg. Paal! Hákonsson met een sublieme pass. Hjörvarsson kopt de bal weg. Nava is nu in balbezit. Nava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pinto rent richting de bal. Pinto speelt de bal door. Baraník kan de bal niet met de borst controleren. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islandia Team FC 54%, Níu Refir 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Islandia Team FC - Níu Refir 0:0

59e minuut.
Sigþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigþórsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frímannsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sigþórsson rent richting de bal. Sigþórsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hjörvarsson passt de bal in één keer door. Pinto rent richting de bal. Nonnason verovert de bal door een tackle van achteren. Nonnason haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Hjörvarsson is nu in balbezit. Nonnason is nu in balbezit. Hjörvarsson rent richting de bal. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guðfinnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islandia Team FC - Níu Refir 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islandia Team FC 50%, Níu Refir 50%.
Islandia Team FC - Níu Refir 0:1