Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greindur Hamrar Djarfir Piltar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
15 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Leifsson geeft een hoge lob. Vífillsson kopt de bal weg. Ellertsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sigmarsson rent richting de bal. Sigmarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greindur Hamrar - Djarfir Piltar 0:1

6e minuut.
Jósefsson met een sublieme pass. Alexson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ellertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellertsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Guðfinnsson rent richting de bal. Neistason onderschept slim de pass. Neistason geeft een hoge lob. Sigmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigmarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Eyþórsson rent richting de bal. Neistason onderschept slim de pass. Neistason speelt de bal door. Ellertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellertsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Brandsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brandsson geeft de bal voor. Eyþórsson probeert de bal met de borst te controleren. Neistason is nu in balbezit. Neistason schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigurjónsson met een snelle inworp. Ársælsson controleert de bal met de borst. Ársælsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Andrésson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greindur Hamrar - Djarfir Piltar 1:1

43e minuut.
Neistason onderschept slim de pass. Neistason geeft de bal voor. Sigmarsson rent richting de bal. Sigmarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greindur Hamrar - Djarfir Piltar 1:2

45e minuut.
Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ellertsson is nu in balbezit. Sigmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greindur Hamrar - Djarfir Piltar 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greindur Hamrar 57%, Djarfir Piltar 43%.
Greindur Hamrar - Djarfir Piltar 1:3

62e minuut.
Andrésson geeft de bal voor. Ellertsson rent richting de bal. Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellertsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greindur Hamrar - Djarfir Piltar 1:4

66e minuut.
Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson geeft een lange en hoge pass. Hjálmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sveinsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ársælsson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ríkharðsson ... Strafschop! Directe rode kaart, Ríkharðsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ríkharðsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ársælsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ársælsson neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ársælsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ársælsson draait met de bal, schiet en ... Sigurðsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Andrésson is nu in balbezit. Andrésson geeft een lange en hoge pass. Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leifsson de bal onder controle te krijgen. Erlendsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ársælsson passt de bal met de wreef. Sveinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinsson met een sublieme pass. Jósefsson heeft problemen om de bal te vangen. Jósefsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Guðfinnsson kopt de bal weg. Hjálmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Andrésson rent richting de bal. Jósefsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jósefsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greindur Hamrar 57%, Djarfir Piltar 43%.
Greindur Hamrar - Djarfir Piltar 1:4