Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Þrír Úlfar KR R
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten poor
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Gylfason speelt de bal door. Mesropyan is nu in balbezit. Grétarsson met een sublieme pass. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Ástvaldsson met een sublieme pass. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ástvaldsson krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Konráðsson rent richting de bal. Vaiknurm onderschept slim de pass. Vaiknurm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kasdaglis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jarvine is nu in balbezit. Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvine begaat een overtreding. Jarvine krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Brandsson speelt de bal door. Maríusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis verovert de bal door een tackle van achteren. Kasdaglis draait met de bal, schiet en ... Smárason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gylfason probeert naar een medespeler te passen. Ástvaldsson rent richting de bal. Ástvaldsson passt de bal zonder na te denken. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Úlfar 48%, KR R 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Þrír Úlfar - KR R 0:0

56e minuut.
Vaiknurm is nu in balbezit. Vaiknurm geeft de bal voor. Daar is Kasdaglis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasdaglis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Úlfar - KR R 0:1

59e minuut.
Koryunyan met de inworp. Vaiknurm is nu in balbezit. Vaiknurm geeft de bal voor. Daar is Maríusson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gylfason probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị geeft een lange en hoge pass. Kasdaglis rent richting de bal. Kasdaglis draait met de bal, schiet en ... Smárason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Hoàng Nghị probeert naar een medespeler te passen. Jarvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ástvaldsson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Úlfar 56%, KR R 44%.
Þrír Úlfar - KR R 0:1