Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vituzza Sokker Team Dugandi Fiskar
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Samúelsson rent richting de bal. Hrafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samúelsson onderschept slim de pass. Samúelsson schiet op doel. Martinsson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Sólbjartsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrafnsson is nu in balbezit. Hrafnsson geeft de bal voor. Þórvaldsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Oddason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Friðþjófsson passt de bal in één keer door. Viktorsson geeft de bal voor. Daar is Þórvaldsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórvaldsson haalt uit met een fantastische trap. Oddason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 1:0

22e minuut.
Dagsson onderschept slim de pass. Dagsson geeft de bal voor. Friðþjófsson heeft problemen om de bal te vangen. Guðbjörnsson is nu in balbezit. Guðbjörnsson geeft een hoge lob. Konráðsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sigmarsson geeft een lange en hoge pass. Ásgrímsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hafsteinsson rent richting de bal. Samúelsson onderschept slim de pass. Samúelsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Elvarsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sólbjartsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þórvaldsson rent richting de bal. Þórvaldsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Hólmgeirsson speelt de bal door. Guðbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Guðbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Samúelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samúelsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 59%, Dugandi Fiskar 41%.
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 1:0

47e minuut.
Viðarsson kan de bal niet met de borst controleren. Sólbjartsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorrason is nu in balbezit. Sólbjartsson onderschept slim de pass. Sólbjartsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hrafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbjörnsson onderschept slim de pass. Guðbjörnsson passt de bal in één keer door. Samúelsson rent richting de bal. Samúelsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Konráðsson trapt de bal weg. Hólmgeirsson kopt de bal weg. Hafsteinsson probeert de bal aan de voet te houden. Samúelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samúelsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Konráðsson met een harde bal richting middenveld. Hólmgeirsson is nu in balbezit. Hólmgeirsson speelt de bal door. Samúelsson is nu in balbezit. Samúelsson schiet op doel. Konráðsson bokst de bal weg. Konráðsson speelt de bal door. Jóhannesson kopt de bal weg. Klungelig pakt Viðarsson de bal. Þórvaldsson is nu in balbezit. Þórvaldsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sigmarsson geeft een lange en hoge pass. Máson kopt de bal weg. Samúelsson rent richting de bal. Samúelsson schiet op doel. Konráðsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 56%, Dugandi Fiskar 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Hrafnsson onderschept slim de pass. Þorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorrason speelt de bal door. Hólmgeirsson is nu in balbezit. Hólmgeirsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 61%, Dugandi Fiskar 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 57%, Dugandi Fiskar 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Guðbjörnsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Konráðsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 1:2
---
Tyrfingsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 2:2
---
Samúelsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Þórvaldsson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Oddason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Sigmarsson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Konráðsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 2:3
---
Viktorsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 3:3
---
Þorrason legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Konráðsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hrafnsson neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Hólmgeirsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 3:4
---
Jóhannesson neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 4:4
---
Máson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Dugandi Fiskar 4:5
---
Sólbjartsson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
---