Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hlýðnir Otrar Háir Skógar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Gunnarsson is nu in balbezit. Tyrfingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrfingsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Nökkvason de bal. Nökkvason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Markússon geeft een lange en hoge pass. Davíðsson is nu in balbezit. Nökkvason verovert de bal door een tackle van achteren. Nökkvason haalt uit met een fantastische trap. Guðnason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hermundsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hauksson komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Erlingsson rent richting de bal. Erlingsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gunnarsson de bal. Nökkvason is nu in balbezit. Nökkvason haalt uit met een fantastische trap. Guðnason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Teitursson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hilmarsson met een snelle inworp. Klungelig pakt Tyrfingsson de bal. Tyrfingsson geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hlýðnir Otrar 73%, Háir Skógar 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hlýðnir Otrar - Háir Skógar 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Hinriksson de bal. Styrmirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Styrmirsson met een sublieme pass. Ísaksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísaksson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hauksson speelt de bal door. Erlingsson met een sublieme pass. Ásgeirsson probeert de bal aan de voet te houden. Tyrfingsson rent richting de bal. Tyrfingsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Frímannsson geeft een hoge lob. Daar is Nökkvason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davíðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nökkvason onderschept slim de pass. Nökkvason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hlýðnir Otrar - Háir Skógar 0:1

69e minuut.
Frímannsson is nu in balbezit. Hauksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson begaat een overtreding. Ásbjörnsson krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sigurvinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurvinson passt de bal zonder na te denken. Dórason is nu in balbezit. Tyrfingsson onderschept slim de pass. Tyrfingsson passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hlýðnir Otrar 62%, Háir Skógar 38%.
Hlýðnir Otrar - Háir Skógar 0:1