Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vægir Flóar Little Folk Shops
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 27.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Severinsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lepper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Sikiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sikiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Lepper passt de bal in één keer door. Ibrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddason begaat een overtreding. Ibrashev raakt geblesseerd tijdens het duel. Sikiewicz met een snel genomen vrije trap. Sæmundsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vægir Flóar - Little Folk Shops 0:1

26e minuut.
Lanzon rent richting de bal. Orlygsson onderschept slim de pass. Orlygsson met een sublieme pass. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Severinsson geeft een lange en hoge pass. Jónharðson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Ibrashev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikiewicz geeft een hoge lob. Lepper rent richting de bal. Lepper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vægir Flóar - Little Folk Shops 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vægir Flóar 64%, Little Folk Shops 36%.
Vægir Flóar - Little Folk Shops 0:2

51e minuut.
Lanzon is nu in balbezit. Sikiewicz is nu in balbezit. Sikiewicz passt de bal met de wreef. Lepper is nu in balbezit. Lepper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pszczoła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibrashev geeft een lange en hoge pass. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vægir Flóar - Little Folk Shops 0:3

73e minuut.
Klungelig pakt Severinsson de bal. Jónharðson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Severinsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulewski met een snel genomen vrije trap. Severinsson is nu in balbezit. Severinsson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vægir Flóar 70%, Little Folk Shops 30%.
Vægir Flóar - Little Folk Shops 0:3