Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Framandi Garpur Dread Knights
Normal Tactiek Dread
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 34.7
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Vargas kopt de bal weg. Stępek rent richting de bal. Stępek met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hrafnkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena passt de bal met de wreef. De Swaef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Swaef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rúnarsson met een harde bal richting middenveld. Kürtös kopt de bal weg. De Swaef rent richting de bal. De Swaef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Ingþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingþórsson passt de bal zonder na te denken. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Framandi Garpur - Dread Knights 0:1

22e minuut.
Tecchio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jónatansson is nu in balbezit. De Swaef onderschept slim de pass. De Swaef geeft de bal voor. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Framandi Garpur - Dread Knights 0:2

29e minuut.
Bergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft een hoge lob. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek passt de bal zonder na te denken. Rúnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Oliversson geeft een lange en hoge pass. Sena kopt de bal weg. Klungelig pakt Stępek de bal. Stępek haalt uit met een fantastische trap. Rúnarsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Framandi Garpur 79%, Dread Knights 21%.
Framandi Garpur - Dread Knights 0:2

52e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek haalt uit met een fantastische trap. Rúnarsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stępek is nu in balbezit. Stępek met een sublieme pass. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Rúnarsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Framandi Garpur - Dread Knights 0:3

69e minuut.
Colţan kopt de bal weg. Vargas probeert de bal met de borst te controleren. Marðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stępek de bal. Stępek haalt uit met een fantastische trap. Rúnarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Framandi Garpur - Dread Knights 0:4

79e minuut.
Hrafnkelsson passt de bal zonder na te denken. Jónatansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónatansson passt de bal met de wreef. Stępek rent richting de bal. Stępek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Framandi Garpur 64%, Dread Knights 36%.
Framandi Garpur - Dread Knights 0:4