Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heppnir Ásar ST
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten solide
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Spantidakis is nu in balbezit. Hafþórsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spantidakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Spantidakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mihalcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihalcea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Ásar - ST 0:1

8e minuut.
Sigfússon probeert naar een medespeler te passen. Einarsson controleert de bal met de borst. Einarsson passt de bal met de wreef. Hólmarsson is nu in balbezit. Hólmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davíðsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Depcik is nu in balbezit. Nikulásson verovert de bal door een tackle van achteren. Nikulásson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nikulásson rent richting de bal. Kárason met een sublieme pass. Davíðsson probeert naar een medespeler te passen. Hólmarsson rent richting de bal. Hólmarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hafþórsson rent richting de bal. Hafþórsson probeert naar een medespeler te passen. Modoni verovert de bal door een tackle van achteren. Hólmarsson is nu in balbezit. Hólmarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nikulásson verovert de bal door een tackle van achteren. Hólmarsson is nu in balbezit. Modoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hólmarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nikulásson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Einarsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Hólmarsson de bal. Borges geeft een hoge lob. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mučibabić rent richting de bal. Mučibabić speelt de bal door. Branco is nu in balbezit. Branco schiet op doel. Bragason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Ásar - ST 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Ásar 52%, ST 48%.
Heppnir Ásar - ST 0:2

51e minuut.
Fjölnisson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mihalcea de bal. Mihalcea speelt de bal door. Branco is nu in balbezit. Branco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tómason geeft een hoge lob. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges geeft een hoge lob. Hafþórsson is nu in balbezit. Hafþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Sigfússon met de inworp. Einarsson rent richting de bal. Branco onderschept slim de pass. Branco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Spantidakis geeft een lange en hoge pass. Branco kopt de bal weg. Knútsson probeert de bal aan de voet te houden. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Ásar - ST 0:3

63e minuut.
Sigurvinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalcea met een sublieme pass. Branco rent richting de bal. Branco draait met de bal, schiet en ... Bragason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ásþórsson rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Spantidakis speelt de bal door. Klungelig pakt Syska de bal. Syska speelt de bal door. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Ásar - ST 0:4

71e minuut.
Syska met een snelle inworp. Kárason probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap. Bragason probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Einarsson heeft problemen om de bal te vangen. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Knútsson de bal onder controle te krijgen. Bragason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Ásar - ST 0:5

87e minuut.
Sigurvinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap. Ásþórsson probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Ásar 69%, ST 31%.
Heppnir Ásar - ST 0:5