Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hróðugir Skarfar Misþyrming
Normal Tactiek bm
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten redelijk
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Inworp. Dórason met de inworp. Örvarsson is nu in balbezit. Örvarsson schiet op doel. Svavarsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skarfar - Misþyrming 1:0

12e minuut.
Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero onderschept slim de pass. Barrero geeft een hoge lob. Kimlička rent richting de bal. Kimlička schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Guðmundsson met een snelle inworp. Ariaza rent richting de bal. Ariaza met een sublieme pass. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička haalt uit met een fantastische trap. Ingimundsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hróðugir Skarfar - Misþyrming 1:1

14e minuut.
Kimlička met een sublieme pass. Baldursson bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldursson met een snelle inworp. Guðmundsson geeft de bal voor. Ingimundsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skarfar - Misþyrming 1:2

16e minuut.
Sigmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička haalt uit met een fantastische trap. Hinriksson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skarfar - Misþyrming 1:3

23e minuut.
Alfreðsson geeft een hoge lob. Inworp. Baldursson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guðmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmundsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kimlička probeert naar een medespeler te passen. Cabello rent richting de bal. Cabello passt de bal zonder na te denken. Kimlička rent richting de bal. Kimlička haalt uit met een fantastische trap. Ingimundsson bokst de bal weg.

28e minuut.
Cabello is nu in balbezit. Ariaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariaza passt de bal zonder na te denken. Kimlička rent richting de bal. Kimlička schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skarfar - Misþyrming 1:4

37e minuut.
Baldursson is nu in balbezit. Sveinsson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guðmundsson. Guðmundsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skarfar 74%, Misþyrming 26%.
Hróðugir Skarfar - Misþyrming 1:4

48e minuut.
Hinriksson kopt de bal weg. Ariaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariaza passt de bal in één keer door. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Voitsidis probeert naar een medespeler te passen. Ariaza rent richting de bal. Ariaza geeft een lange en hoge pass. Kimlička rent richting de bal. Kimlička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ingimundsson trapt de bal weg. Ariaza geeft een lange en hoge pass. Daar is Alfreðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička haalt uit met een fantastische trap. Ingimundsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Dórason onderschept slim de pass. Ariaza is nu in balbezit. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička draait met de bal, schiet en ... Ingimundsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skarfar - Misþyrming 1:5

58e minuut.
Sigmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariaza onderschept slim de pass. Ariaza probeert naar een medespeler te passen. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guðmundsson heeft problemen om de bal te vangen. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Baldursson met een snelle inworp. Ariaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariaza passt de bal zonder na te denken. Kimlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimlička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skarfar - Misþyrming 1:6

65e minuut.
Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmarsson rent richting de bal. Sigmarsson passt de bal in één keer door. Kimlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimlička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldursson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guðmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmundsson haalt uit met een fantastische trap. Cabello geeft de bal voor. Ingimundsson bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Cabello de bal. Sigmarsson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Siau de bal onder controle te krijgen. Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skarfar 86%, Misþyrming 14%.
Hróðugir Skarfar - Misþyrming 1:6