Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glöggir Jöklar Victoria Keflavik
Normal Tactiek sativa
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 35.2
poor Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Örnsson speelt de bal door. Kozach rent richting de bal. Kozach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Daðason kopt de bal weg. Klungelig pakt Gabon de bal. Gabon geeft een lange en hoge pass. Datvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Datvadze schiet op doel. Sveinbjörnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozach is nu in balbezit. Kozach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:1

12e minuut.
Daðason onderschept slim de pass. Daðason geeft de bal voor. Kozach kopt de bal weg. Datvadze is nu in balbezit. Datvadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:2

16e minuut.
Örnsson geeft de bal voor. Datvadze kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozach de bal. Kozach draait met de bal, schiet en ... Sveinbjörnsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:3

25e minuut.
Gabon speelt de bal door. Daðason met een sublieme pass. Kozach rent richting de bal. Kozach schiet op doel. Þórarinnsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:4

29e minuut.
Halldórsson met een sublieme pass. Memmersheim is nu in balbezit. Memmersheim geeft de bal voor. Kozach is nu in balbezit. Kozach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:5

30e minuut.
Datvadze verovert de bal door een tackle van achteren. Datvadze speelt de bal door. Þórarinnsson is nu in balbezit. Kozach verovert de bal door een tackle van achteren. Kozach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:6

34e minuut.
Halldórsson is nu in balbezit. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason geeft de bal voor. Kozach is nu in balbezit. Kozach haalt uit met een fantastische trap. Sveinbjörnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Þórvaldsson de bal. Gabon met een sublieme pass. Datvadze rent richting de bal. Kozach is nu in balbezit. Kozach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gabon probeert naar een medespeler te passen. Datvadze is nu in balbezit. Kozach rent richting de bal. Kozach draait met de bal, schiet en ... Sveinbjörnsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Jöklar 70%, Victoria Keflavik 30%.
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:7

47e minuut.
Halldórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabon onderschept slim de pass. Gabon passt de bal in één keer door. Datvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Datvadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Aðalbjörnsson is nu in balbezit. Finnbogasson maakt een afschuwelijke overtreding. Aðalbjörnsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aðalbjörnsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kozach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozach draait met de bal, schiet en ... Sveinbjörnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daðason probeert naar een medespeler te passen. Kozach is nu in balbezit. Kozach schiet op doel. Sveinbjörnsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Jóhannson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:8

63e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. Datvadze onderschept slim de pass. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach draait met de bal, schiet en ... Sveinbjörnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jóhannson heeft problemen om de bal te vangen. Kozach rent richting de bal. Kozach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kozach is nu in balbezit. Kozach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:9

65e minuut.
Finnbogasson heeft problemen om de bal te vangen. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach passt de bal in één keer door. Datvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Datvadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daðason rent richting de bal. Daðason geeft de bal voor. Datvadze rent richting de bal. Datvadze draait met de bal, schiet en ... Sveinbjörnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:10

72e minuut.
Daðason passt de bal zonder na te denken. Memmersheim is nu in balbezit. Memmersheim passt de bal zonder na te denken. Gabon rent richting de bal. Gabon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Okorski verovert de bal door een tackle van achteren. Gabon geeft de bal voor. Klungelig pakt Þórarinnsson de bal. Kozach is nu in balbezit. Kozach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Þórvaldsson speelt de bal door. Okorski is nu in balbezit. Okorski geeft een lange en hoge pass. Kozach probeert de bal met de borst te controleren. Kozach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Jöklar 71%, Victoria Keflavik 29%.
Glöggir Jöklar - Victoria Keflavik 0:10