Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hraðir Boltar True Damaged
Normal Tactiek UwU
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten solid
weak Passen good
hopeless Verdedigen adequate


16e minuut.
Eðvarðsson rent richting de bal. Vilhjálmsson onderschept slim de pass. Vilhjálmsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nonnason de bal. Nonnason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:1

17e minuut.
Vilhjálmsson passt de bal met de wreef. Henriksson rent richting de bal. Henriksson passt de bal in één keer door. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:2

18e minuut.
Henriksson rent richting de bal. Eðvarðsson onderschept slim de pass. Vilhjálmsson onderschept slim de pass. Vilhjálmsson geeft een hoge lob. Nonnason krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vilhjálmsson met de inworp. Geirsson rent richting de bal. Geirsson probeert naar een medespeler te passen. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Eðvarðsson is nu in balbezit. Maaskant onderschept slim de pass. Maaskant speelt de bal door. Henriksson rent richting de bal. Henriksson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason passt de bal zonder na te denken. Jónharðson is nu in balbezit. Henriksson onderschept slim de pass. Henriksson haalt uit met een fantastische trap. Októsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maaskant bereikt de bal nog maar net als eerste. Maaskant draait met de bal, schiet en ... Októsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:3

45e minuut.
Geirsson rent richting de bal. Geirsson passt de bal met de wreef. Jónharðson rent richting de bal. Nonnason onderschept slim de pass. Nonnason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hraðir Boltar 70%, True Damaged 30%.
Hraðir Boltar - True Damaged 0:3

46e minuut.
De Mul komt het veld opgelopen. Sapanatar komt het veld opgelopen. Manea komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Emilsson passt de bal in één keer door. De Mul is nu in balbezit. De Mul passt de bal in één keer door. Manea rent richting de bal. Manea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:4

51e minuut.
Maaskant is nu in balbezit. Maaskant geeft de bal voor. De Mul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul draait met de bal, schiet en ... Októsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

58e minuut.
De Mul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul geeft de bal voor. Börksson kopt de bal weg. Maaskant heeft problemen om de bal te vangen. Maaskant geeft een lange en hoge pass. Októsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Mul is nu in balbezit. De Mul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:5

59e minuut.
De Mul rent richting de bal. De Mul passt de bal in één keer door. Daar is Manea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:6

60e minuut.
Halldórsson met een sublieme pass. Maaskant rent richting de bal. Maaskant passt de bal zonder na te denken. De Mul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul haalt uit met een fantastische trap. Októsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Maaskant rent richting de bal. Maaskant geeft een lange en hoge pass. Daar is De Mul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mul schiet op doel. Októsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:7

64e minuut.
Maaskant met een snelle inworp. De Mul geeft de bal voor. Vilhjálmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhjálmsson haalt uit met een fantastische trap. Októsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:8

68e minuut.
Maaskant met een sublieme pass. Manea heeft problemen om de bal te vangen. Manea probeert naar een medespeler te passen. De Mul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Halldórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Halldórsson geeft een hoge lob. Maaskant probeert naar een medespeler te passen. De Mul rent richting de bal. De Mul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Batista passt de bal in één keer door. Maaskant bereikt de bal nog maar net als eerste. Maaskant passt de bal met de wreef. De Mul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hjörleifsson geeft de bal voor. Ísaksson heeft problemen om de bal te vangen. Vilhjálmsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilhjálmsson krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Batista passt de bal met de wreef. Maaskant rent richting de bal. Maaskant probeert naar een medespeler te passen. De Mul is nu in balbezit. De Mul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:9

83e minuut.
Vilhjálmsson met een sublieme pass. Maaskant met een sublieme pass. Jónharðson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Mul rent richting de bal. De Mul schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:10

84e minuut.
Inworp. Halldórsson met een snelle inworp. Geirsson speelt de bal door. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea draait met de bal, schiet en ... Októsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Geirsson kopt de bal weg. Maaskant bereikt de bal nog maar net als eerste. Maaskant probeert naar een medespeler te passen. Manea rent richting de bal. Manea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:11

88e minuut.
Manea kopt de bal weg. Maaskant rent richting de bal. Maaskant met een sublieme pass. Daar is De Mul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mul haalt uit met een fantastische trap. Októsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:12

89e minuut.
Magnason passt de bal met de wreef. Hjörleifsson is nu in balbezit. Vilhjálmsson is nu in balbezit. Manea rent richting de bal. Manea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - True Damaged 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hraðir Boltar 81%, True Damaged 19%.
Hraðir Boltar - True Damaged 0:13