Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fávísir Sigurvegarar Stjarnan F.C
Normal Tactiek bby
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.2 gemiddelde waardering 40.3
weak Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


8e minuut.
Gestsson rent richting de bal. Gestsson passt de bal in één keer door. Pócsik rent richting de bal. Soulié rent richting de bal. Soulié schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Eiðsson passt de bal met de wreef. State probeert naar een medespeler te passen. Petersen geeft een lange en hoge pass. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik draait met de bal, schiet en ... Elísson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Klungelig pakt Agnarsson de bal. Agnarsson geeft een lange en hoge pass. Kristmannsson is nu in balbezit. Pócsik verovert de bal door een tackle van achteren. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Sigurvegarar - Stjarnan F.C 0:1

19e minuut.
Níelsson neemt vlug de vrije trap. Stadager kopt de bal weg. Agnarsson is nu in balbezit. Agnarsson geeft een lange en hoge pass. Pócsik springt en kopt de bal. Elísson bokst de bal weg.

29e minuut.
Oddsson verovert de bal door een tackle van achteren. Oddsson speelt de bal door. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Elísson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Gestsson geeft een lange en hoge pass. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallgrímsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hallgrímsson krijgt een gele kaart. Pócsik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pócsik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Elísson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gestsson rent richting de bal. Gestsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Sigurvegarar - Stjarnan F.C 0:2

34e minuut.
Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson passt de bal zonder na te denken. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Níelsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Sigurvegarar - Stjarnan F.C 0:3

34e minuut.
Pócsik probeert naar een medespeler te passen. Stadager rent richting de bal. Stadager passt de bal in één keer door. Daar is Pócsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pócsik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Agnarsson met de inworp. Gestsson speelt de bal door. Pócsik rent richting de bal. Pócsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Sigurvegarar - Stjarnan F.C 0:4

38e minuut.
Eiðsson probeert naar een medespeler te passen. Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersen passt de bal zonder na te denken. Pócsik heeft problemen om de bal te vangen. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Elísson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
State heeft problemen om de bal te vangen. Oddsson geeft een lange en hoge pass. Agnarsson kopt de bal weg. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agnarsson neemt de hoekschop. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik schiet op doel. Unnarsson heeft problemen om de bal te vangen. Elísson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Vífillsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gestsson onderschept slim de pass. Gestsson met een sublieme pass. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Sigurvegarar 71%, Stjarnan F.C 29%.
Fávísir Sigurvegarar - Stjarnan F.C 0:4

46e minuut.
Baronio komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Elísson speelt de bal door. Benediktsson kopt de bal weg. Unnarsson is nu in balbezit. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jóhannson is nu in balbezit. Unnarsson onderschept slim de pass. Unnarsson geeft een hoge lob. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Sigurvegarar - Stjarnan F.C 0:5

66e minuut.
Stadager verovert de bal door een tackle van achteren. Stadager geeft de bal voor. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Sigurvegarar - Stjarnan F.C 0:6

66e minuut.
Vífillsson met een sublieme pass. Ásvaldson probeert naar een medespeler te passen. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pócsik kopt de bal weg. Klungelig pakt Níelsson de bal. Agnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik rent richting de bal. Pócsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Agnarsson kopt de bal weg. Stadager is nu in balbezit. Stadager geeft een lange en hoge pass. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Agnarsson met een snelle inworp. Gestsson probeert naar een medespeler te passen. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Agnarsson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hallgrímsson de bal onder controle te krijgen. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik schiet op doel. Elísson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Sigurvegarar - Stjarnan F.C 0:7

85e minuut.
Þorfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadager onderschept slim de pass. Stadager geeft de bal voor. Daar is Pócsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pócsik draait met de bal, schiet en ... Paal! Pócsik is nu in balbezit. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Elísson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Elísson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jóhannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Unnarsson speelt de bal door. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Sigurvegarar 73%, Stjarnan F.C 27%.
Fávísir Sigurvegarar - Stjarnan F.C 0:7