Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Víkingur Úlfar
Normal Tactiek 451
34% Balbezit 66%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Jóason probeert de bal aan de voet te houden. Garðarsson rent richting de bal. Garðarsson passt de bal in één keer door. Arnþórsson rent richting de bal. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Garðarsson kopt de bal weg. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Torfason ... Strafschop! Torfason krijgt een gele kaart. Arnþórsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arnþórsson neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Víkingur - Úlfar 0:1

7e minuut.
Garðarsson passt de bal met de wreef. Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson passt de bal met de wreef. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ellertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ellertsson passt de bal in één keer door. Arnþórsson is nu in balbezit. Arnþórsson haalt uit met een fantastische trap. Torfason probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Blahota is nu in balbezit. Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson passt de bal in één keer door. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Blahota verovert de bal door een tackle van achteren. Blahota geeft een hoge lob. Gunnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnþórsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Garðarsson probeert naar een medespeler te passen. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viktorsson. Viktorsson krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Garðarsson is nu in balbezit. Garðarsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ellertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnþórsson is nu in balbezit. Arnþórsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Garðarsson onderschept slim de pass. Garðarsson probeert naar een medespeler te passen. Arnþórsson is nu in balbezit. Arnþórsson haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Lúðvíksson de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Víkingur - Úlfar 0:2

34e minuut.
Þorbergsson met een sublieme pass. Garðarsson kopt de bal weg. Daar is Viggósson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnþórsson is nu in balbezit. Arnþórsson schiet op doel. Þorbergsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson met een sublieme pass. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lúðvíksson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Víkingur - Úlfar 0:3

42e minuut.
Ingimundsson speelt de bal door. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson passt de bal met de wreef. Garðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Garðarsson schiet op doel. Þorbergsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ingimundsson zal de hoekschop nemen. Arnþórsson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Víkingur 87%, Úlfar 13%.
Víkingur - Úlfar 0:3

47e minuut.
Inworp. Panarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigurðsson speelt de bal door. Garðarsson rent richting de bal. Garðarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sigurðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurðsson probeert naar een medespeler te passen. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Víkingur - Úlfar 0:4

54e minuut.
Viggósson rent richting de bal. Ellertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ellertsson met een sublieme pass. Arnþórsson is nu in balbezit. Arnþórsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Þorbergsson met een harde bal richting middenveld. Sigurðsson controleert de bal met de borst. Garðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Garðarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sigurðsson geeft de bal voor. Ingimundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellertsson rent richting de bal. Ellertsson geeft een hoge lob. Torfason heeft problemen om de bal te vangen. Þorbergsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Torfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Garðarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Garðarsson passt de bal in één keer door. Arnþórsson rent richting de bal. Arnþórsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garðarsson is nu in balbezit. Garðarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Víkingur - Úlfar 0:5

73e minuut.
Torfason controleert de bal met de borst. Garðarsson rent richting de bal. Garðarsson probeert naar een medespeler te passen. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson haalt uit met een fantastische trap. Þorbergsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Víkingur - Úlfar 0:6

78e minuut.
Ingimundsson passt de bal met de wreef. Sigurðsson is nu in balbezit. Sigurðsson passt de bal in één keer door. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Garðarsson kopt de bal weg. Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson speelt de bal door. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gunnþórsson kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brekason met een snelle inworp. Ingimundsson geeft een lange en hoge pass. Torfason probeert de bal met de borst te controleren. Þorbergsson bokst de bal weg. Daar is Torfason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnþórsson rent richting de bal. Arnþórsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Víkingur - Úlfar 0:7

86e minuut.
Sigurðsson met een sublieme pass. Garðarsson is nu in balbezit. Garðarsson passt de bal met de wreef. Arnþórsson rent richting de bal. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sigurðsson speelt de bal door. Garðarsson is nu in balbezit. Garðarsson met een sublieme pass. Ellertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellertsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Víkingur 86%, Úlfar 14%.
Víkingur - Úlfar 0:7