Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ólmir Hestar Þór
Normal Tactiek Tactic 2
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 57
poor Schieten formidable
poor Passen outstanding
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Hrólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrólfsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ólason met een snelle inworp. Auðunnson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ólason rent richting de bal. Ólason passt de bal in één keer door. Karpiniak rent richting de bal. Karpiniak schiet op doel. Haraldsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:1

8e minuut.
Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Hrólfsson rent richting de bal. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki schiet op doel. Haraldsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:2

10e minuut.
Einarsson probeert naar een medespeler te passen. Hallgrímsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karpiniak. Hallgrímsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hallgrímsson kan niet meer verder spelen. Aðalsteinnsson komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Nikopolidis geeft een lange en hoge pass. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haraldsson trapt de bal weg. Þorgrímsson kopt de bal weg. Daar is Karpiniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpiniak schiet op doel. Haraldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Giżycki rent richting de bal. Giżycki schiet op doel. Klungelig pakt Valdimarsson de bal. Giżycki rent richting de bal. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ólason controleert de bal met de borst. Auðunnson speelt de bal door. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:3

19e minuut.
Haraldsson trapt de bal weg van het doel. Elíasson kopt de bal weg. Þorgrímsson rent richting de bal. Þorgrímsson geeft de bal voor. Karpiniak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haraldsson met een sublieme pass. Þorgrímsson is nu in balbezit. Bernharðsson onderschept slim de pass. Elíasson onderschept slim de pass. Elíasson geeft de bal voor. Haraldsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:4

22e minuut.
Karpiniak kopt de bal weg. Elíasson rent richting de bal. Elíasson geeft een lange en hoge pass. Giżycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Haraldsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Þorgrímsson rent richting de bal. Þorgrímsson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:5

25e minuut.
Bernharðsson kopt de bal weg. Nikopolidis geeft een hoge lob. Karpiniak kopt de bal weg. Elíasson rent richting de bal. Elíasson geeft een hoge lob. Haraldsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Þorgrímsson de bal. Þórólfsson rent richting de bal. Þórólfsson met een sublieme pass. Giżycki rent richting de bal. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:7

32e minuut.
Þórólfsson is nu in balbezit. Elíasson onderschept slim de pass. Elíasson geeft een hoge lob. Giżycki rent richting de bal. Giżycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Auðunnson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak is nu in balbezit. Valdimarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karpiniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Elíasson wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bergmannsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórólfsson is nu in balbezit. Þórólfsson probeert naar een medespeler te passen. Giżycki rent richting de bal. Giżycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haraldsson trapt de bal weg. Elíasson speelt de bal door. Daar is Giżycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giżycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:8

40e minuut.
Þorgrímsson met een sublieme pass. Ólason met een sublieme pass. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:9

44e minuut.
Hákonsson rent richting de bal. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki speelt de bal door. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ólmir Hestar 82%, Þór 18%.
Ólmir Hestar - Þór 0:9

46e minuut.
Karpiniak speelt de bal door. Daar is Giżycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ólason geeft een lange en hoge pass. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:10

53e minuut.
Klungelig pakt Hrólfsson de bal. Hrólfsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ólason met een snelle inworp. Auðunnson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Haraldsson trapt de bal weg. Auðunnson kopt de bal weg. Ólason is nu in balbezit. Ólason geeft een hoge lob. Karpiniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Þorgrímsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Þórólfsson de bal. Elíasson met een sublieme pass. Karpiniak rent richting de bal. Karpiniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ólason met een sublieme pass. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki passt de bal in één keer door. Karpiniak rent richting de bal. Karpiniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:11

63e minuut.
Auðunnson passt de bal in één keer door. Þorgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgrímsson passt de bal zonder na te denken. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Gissurarson met een harde bal richting middenveld. Þorgrímsson is nu in balbezit. Þorgrímsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karpiniak de bal. Karpiniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bergmannsson is nu in balbezit. Þorgrímsson onderschept slim de pass. Þorgrímsson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Auðunnson geeft de bal voor. Daar is Hrólfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:12

79e minuut.
Elíasson passt de bal zonder na te denken. Daar is Hrólfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Hrólfsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Auðunnson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpiniak rent richting de bal. Auðunnson speelt de bal door. Daar is Giżycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hákonsson met een sublieme pass. Ólason geeft een lange en hoge pass. Gissurarson heeft problemen om de bal te vangen. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Haraldsson trapt de bal weg. Þorgrímsson kopt de bal weg. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:13

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ólason met de inworp. Auðunnson speelt de bal door. Ólason geeft een lange en hoge pass. Karpiniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Elíasson geeft de bal voor. Þórólfsson geeft een lange en hoge pass. Ólason is nu in balbezit. Ólason geeft een hoge lob. Giżycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þór 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ólmir Hestar 90%, Þór 10%.
Ólmir Hestar - Þór 0:14