Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraftir Betlarar Skytturnar
Normal Tactiek Miðja
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 50.8
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


10e minuut.
Torfason kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Styrmirsson de bal onder controle te krijgen. Baghdasaryan probeert naar een medespeler te passen. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Theódórsson rent richting de bal. Theódórsson passt de bal in één keer door. Hafbergsson heeft problemen om de bal te vangen. Hafbergsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Baghdasaryan geeft een lange en hoge pass. Kostrzewa kopt de bal weg. Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:1

16e minuut.
Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa geeft de bal voor. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ... Daníelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:2

20e minuut.
Torfason kopt de bal weg. Guðnason probeert de bal met de borst te controleren. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:3

23e minuut.
Klungelig pakt Þorgeirsson de bal. Þorgeirsson geeft een hoge lob. Unnsteinsson kopt de bal weg. Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:4

24e minuut.
Styrmirsson is nu in balbezit. Styrmirsson passt de bal in één keer door. Unnsteinsson rent richting de bal. Kostrzewa onderschept slim de pass. Kostrzewa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Torfason geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baghdasaryan de bal onder controle te krijgen. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap. Daníelsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:5

26e minuut.
Baghdasaryan onderschept slim de pass. Baghdasaryan speelt de bal door. Arnórsson is nu in balbezit. Kostrzewa verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:6

28e minuut.
Þorgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorgeirsson geeft een lange en hoge pass. Kostrzewa kopt de bal weg. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Aðalgeirsson probeert de bal aan de voet te houden. Torfason probeert naar een medespeler te passen. Hafbergsson is nu in balbezit. Hafbergsson geeft een hoge lob. Baghdasaryan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hafbergsson heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnórsson met een snelle inworp. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Hafbergsson kopt de bal weg. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa probeert naar een medespeler te passen. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jónharðson de bal. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson passt de bal met de wreef. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:7

38e minuut.
Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan speelt de bal door. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ... Daníelsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:8

42e minuut.
Aðalgeirsson kopt de bal weg. Jónharðson heeft problemen om de bal te vangen. Þorgeirsson geeft een hoge lob. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa schiet op doel. Daníelsson bokst de bal weg. Klungelig pakt Baghdasaryan de bal. Baghdasaryan schiet op doel. Daníelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraftir Betlarar 91%, Skytturnar 9%.
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:9

47e minuut.
Daar is Arnórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson speelt de bal door. Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Styrmirsson heeft problemen om de bal te vangen. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:10

49e minuut.
Alejo met een sublieme pass. Hafbergsson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Unnsteinsson de bal onder controle te krijgen. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan schiet op doel. Daníelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:11

50e minuut.
Ingibergsson heeft problemen om de bal te vangen. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan probeert naar een medespeler te passen. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Þorgeirsson de bal. Þorgeirsson speelt de bal door. Aðalgeirsson geeft een lange en hoge pass. Kostrzewa maakt een snoekduik en kopt de bal. Daníelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Guðnason de bal. Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson passt de bal zonder na te denken. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa schiet op doel. Daníelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:12

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hafbergsson met een snelle inworp. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa passt de bal in één keer door. Baghdasaryan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:13

59e minuut.
Kostrzewa is nu in balbezit. Baghdasaryan rent richting de bal. Styrmirsson rent richting de bal. Baghdasaryan onderschept slim de pass. Baghdasaryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hafbergsson is nu in balbezit. Hafbergsson passt de bal met de wreef. Unnsteinsson heeft problemen om de bal te vangen. Aðalgeirsson geeft een hoge lob. Baghdasaryan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Guðnason probeert de bal met de borst te controleren. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:14

65e minuut.
Þorgeirsson met de inworp. Theódórsson rent richting de bal. Theódórsson geeft een hoge lob. Kostrzewa springt en kopt de bal. Daníelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Baghdasaryan passt de bal met de wreef. Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson passt de bal met de wreef. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:15

73e minuut.
Aðalgeirsson passt de bal zonder na te denken. Theódórsson speelt de bal door. Guðnason rent richting de bal. Kostrzewa verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrzewa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:16

76e minuut.
Torfason passt de bal zonder na te denken. Theódórsson speelt de bal door. Klungelig pakt Baghdasaryan de bal. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ... Styrmirsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Þorgeirsson met de inworp. Theódórsson geeft een hoge lob. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ... Daníelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa schiet op doel. Daníelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:17

80e minuut.
Kostrzewa geeft de bal voor. Daníelsson probeert naar een medespeler te passen. Aðalgeirsson kopt de bal weg. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Baghdasaryan heeft problemen om de bal te vangen. Guðnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan onderschept slim de pass. Baghdasaryan schiet op doel. Daníelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:18

83e minuut.
Ingibergsson speelt de bal door. Guðmundsson is nu in balbezit. Kostrzewa verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrzewa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:19

88e minuut.
Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson probeert naar een medespeler te passen. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan schiet op doel. Daníelsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraftir Betlarar 76%, Skytturnar 24%.
Kraftir Betlarar - Skytturnar 0:20