Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mariupol Black Sun
Normal Tactiek 11
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Miljenović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odolskiy met de inworp. Karamushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamushko haalt uit met een fantastische trap. Fren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Skrypnyk is nu in balbezit. Volkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogilny verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypnyk verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Lavrentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaginaylov onderschept slim de pass. Zaginaylov geeft de bal voor. Skrypnyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariupol - Black Sun 0:1

29e minuut.
Kabaca kopt de bal weg. Klungelig pakt Mogilny de bal. Skrypnyk is nu in balbezit. Volkov is nu in balbezit. Volkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zaginaylov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mogilny. Zaginaylov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bairashevskiy met een snel genomen vrije trap. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Yevtushenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamushko rent richting de bal. Karamushko passt de bal zonder na te denken. Yevtushenko is nu in balbezit. Yevtushenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mariupol - Black Sun 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariupol 42%, Black Sun 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mariupol - Black Sun 1:1

80e minuut.
Danaev geeft de bal voor. Volkov kopt de bal weg. Ezerskiy rent richting de bal. Skrypnyk onderschept slim de pass. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Danaev met de inworp. Kucher rent richting de bal. Kucher probeert naar een medespeler te passen. Zaginaylov is nu in balbezit. Zaginaylov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariupol 51%, Black Sun 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mariupol - Black Sun 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Doeltrap. Fren trapt de bal weg van het doel. Zaginaylov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Skrypnyk de bal onder controle te krijgen. Skrypnyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariupol - Black Sun 1:2

101e minuut.
Volkov kopt de bal weg. Zaginaylov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaginaylov passt de bal zonder na te denken. Daar is Skrypnyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. Milevskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariupol 49%, Black Sun 51%.
Mariupol - Black Sun 1:2

113e minuut.
Bairashevskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kucher rent richting de bal. Kucher probeert naar een medespeler te passen. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk draait met de bal, schiet en ... Milevskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

116e minuut.
Kucher verovert de bal door een tackle van achteren. Kucher met een sublieme pass. Zaginaylov met een sublieme pass. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariupol 52%, Black Sun 48%.
Mariupol - Black Sun 1:2