Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Krisla OBSILF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 22.3
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Panin de bal. Panin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shokh met de inworp. Kozyr geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Shymanskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Shymanskiy speelt de bal door. Kozyr rent richting de bal. Shelaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kirilyuk controleert de bal met de borst. Kharkovschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilyuk onderschept slim de pass. Bairashevskiy rent richting de bal. Bairashevskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kozyr geeft de bal voor. Shokh kopt de bal weg. Daar is Mygalatiyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozyr rent richting de bal. Kozyr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Panin speelt de bal door. Odintsov is nu in balbezit. Odintsov probeert naar een medespeler te passen. Bairashevskiy is nu in balbezit. Bairashevskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kozyr verovert de bal door een tackle van achteren. Kozyr passt de bal zonder na te denken. Shelaev rent richting de bal. Shelaev haalt uit met een fantastische trap. Chesnakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Krisla - OBSILF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Krisla 60%, OBSILF 40%.
Dynamo Krisla - OBSILF 0:1

71e minuut.
Shokh is nu in balbezit. Shokh geeft een hoge lob. Kharkovschenko heeft problemen om de bal te vangen. Shelaev rent richting de bal. Shelaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kirilyuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ryabtsev komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Khatskevych met een sublieme pass. Shelaev rent richting de bal. Shelaev haalt uit met een fantastische trap. Kutepov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Krisla - OBSILF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Krisla 57%, OBSILF 43%.
Dynamo Krisla - OBSILF 0:2