Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal-Kyiv Ukrainian Gangsters
Normal Tactiek Romans Defense
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Jovančić geeft een lange en hoge pass. Jadrejak is nu in balbezit. Jadrejak passt de bal met de wreef. Fabiański rent richting de bal. Fabiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 0:1

6e minuut.
Budziszewski kopt de bal weg. Holló speelt de bal door. Öztel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 0:2

7e minuut.
Dorokhov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pushkutsa komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Jovančić verovert de bal door een tackle van achteren. Jovančić speelt de bal door. Holló met een sublieme pass. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 0:3

11e minuut.
Jovančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovančić speelt de bal door. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Jadrejak geeft de bal voor. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański draait met de bal, schiet en ... Lashuk onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 0:4

20e minuut.
Budziszewski kopt de bal weg. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko rent richting de bal. Holló onderschept slim de pass. Holló geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Holló probeert naar een medespeler te passen. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru speelt de bal door. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański draait met de bal, schiet en ... Turyanskiy bokst de bal weg.

32e minuut.
Yosipchuk geeft een hoge lob. Holló kopt de bal weg. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Medin rent richting de bal. Medin geeft een hoge lob. Holló is nu in balbezit. Holló geeft een hoge lob. Fabiański krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Öztel rent richting de bal. Öztel met een sublieme pass. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański schiet op doel. Turyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 0:5

40e minuut.
Ruas geeft de bal voor. Daar is Fabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztel kopt de bal weg. Daar is Fabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jovančić is nu in balbezit. Jovančić passt de bal in één keer door. Lashuk is nu in balbezit. Fabiański onderschept slim de pass. Fabiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal-Kyiv 70%, Ukrainian Gangsters 30%.
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 0:6

49e minuut.
Jovančić kopt de bal weg. Medin bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel onderschept slim de pass. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Turyanskiy met een sublieme pass. Żebro kopt de bal weg. Fabiański rent richting de bal. Fabiański draait met de bal, schiet en ... Turyanskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 0:7

57e minuut.
Tkachenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas onderschept slim de pass. Ruas geeft een lange en hoge pass. Fabiański springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló passt de bal zonder na te denken. Şandru heeft problemen om de bal te vangen. Pushkutsa rent richting de bal. Pushkutsa haalt uit met een fantastische trap. Bendowskyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gaius geeft de bal voor. Gordon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pushkutsa is nu in balbezit. Pushkutsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 1:7

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jovančić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pivnenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló geeft een lange en hoge pass. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański haalt uit met een fantastische trap. Turyanskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 1:8

71e minuut.
Jovančić met een sublieme pass. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański probeert naar een medespeler te passen. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jadrejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadrejak passt de bal in één keer door. Lashuk verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 1:9

85e minuut.
Budziszewski neemt vlug de vrije trap. Pivnenko rent richting de bal. Holló maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Holló naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal-Kyiv 67%, Ukrainian Gangsters 33%.
FC Arsenal-Kyiv - Ukrainian Gangsters 1:9