Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Kyiv Zack&Dan
Normal Tactiek Slava Ykraini
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Ostoja passt de bal in één keer door. Serra probeert naar een medespeler te passen. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Lutsenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:1

5e minuut.
Pin speelt de bal door. Latužis is nu in balbezit. Latužis met een sublieme pass. Daar is Kantilos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantilos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lutsenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:2

8e minuut.
Costache rent richting de bal. Gunchak rent richting de bal. Costache onderschept slim de pass. Costache geeft een lange en hoge pass. Kantilos springt en kopt de bal. Lutsenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maruca is nu in balbezit. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:3

9e minuut.
Mel`nik geeft de bal voor. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maruca de bal. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:4

11e minuut.
Shelaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra onderschept slim de pass. Serra passt de bal in één keer door. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos schiet op doel. Lutsenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gunchak de bal. Lutsenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Costache rent richting de bal. Costache met een sublieme pass. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Lutsenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:5

21e minuut.
Turchanov passt de bal in één keer door. Serra is nu in balbezit. Serra passt de bal zonder na te denken. Maruca heeft problemen om de bal te vangen. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mel`nik verovert de bal door een tackle van achteren. Pin onderschept slim de pass. Pin passt de bal in één keer door. Maruca rent richting de bal. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Costache onderschept slim de pass. Costache passt de bal zonder na te denken. Serra met een sublieme pass. Maruca is nu in balbezit. Maruca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:6

32e minuut.
Tartiek passt de bal in één keer door. Ostoja is nu in balbezit. Chornyavskiy begaat een overtreding. Chornyavskiy krijgt een gele kaart. Ostoja moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ostoja kan niet meer verder spelen. Ankiel komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Tartiek rent richting de bal. Kantilos verovert de bal door een tackle van achteren. Kantilos probeert naar een medespeler te passen. Maruca rent richting de bal. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Lutsenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Latužis verovert de bal door een tackle van achteren. Latužis passt de bal zonder na te denken. Maruca rent richting de bal. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:7

38e minuut.
Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarmolenko begaat een overtreding. Maruca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Costache komt bij de bal en schiet. Yarmolenko probeert naar een medespeler te passen. Serra speelt de bal door. Kantilos probeert de bal met de borst te controleren. Kantilos schiet op doel. Lutsenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Serra passt de bal zonder na te denken. Kantilos rent richting de bal. Kantilos passt de bal in één keer door. Daar is Costache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Katkov geeft een hoge lob. Litvinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankiel onderschept slim de pass. Serra geeft de bal voor. Maruca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Kyiv 71%, Zack&Dan 29%.
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:7

53e minuut.
Alecci geeft de bal voor. Pin is nu in balbezit. Pin geeft een hoge lob. Maruca kan de bal niet met de borst controleren. Maruca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Mel`nik de bal. Pin rent richting de bal. Mel`nik begaat een overtreding. Mel`nik krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Gunchak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Ankiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serra met een sublieme pass. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:8

68e minuut.
Kantilos probeert naar een medespeler te passen. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca passt de bal in één keer door. Costache rent richting de bal. Costache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:9

70e minuut.
Kantilos rent richting de bal. Kantilos passt de bal in één keer door. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca schiet op doel. Lutsenko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gunchak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Piłkarski kopt de bal weg. Yarmolenko is nu in balbezit. Maruca verovert de bal door een tackle van achteren. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos draait met de bal, schiet en ... Lutsenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ankiel met de inworp. Serra met een sublieme pass. Maruca is nu in balbezit. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Lutsenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Costache kan de bal niet met de borst controleren. Costache draait met de bal, schiet en ... Lutsenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:10

75e minuut.
Serra rent richting de bal. Serra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gunchak de bal. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:11

77e minuut.
Daar is Latužis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mel`nik bereikt de bal nog maar net als eerste. Latužis verovert de bal door een tackle van achteren. Latužis geeft een hoge lob. Maruca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Maruca de bal. Yarmolenko rent richting de bal. Maruca onderschept slim de pass. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kantilos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magoufis komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Alecci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serra de bal. Serra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maruca de bal. Maruca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lutsenko bokst de bal weg.

89e minuut.
Lutsenko trapt de bal weg van het doel. Pin kopt de bal weg. Klungelig pakt Tartiek de bal. Maruca is nu in balbezit. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Lutsenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Kyiv 80%, Zack&Dan 20%.
Arsenal Kyiv - Zack&Dan 0:12