Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombessa Kiev City
451 Tactiek 523
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 36.4
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


9e minuut.
Debreczeni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bandura de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pavão neemt de hoekschop. Debreczeni maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Viinikkala verovert de bal door een tackle van achteren. Monakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinikkala onderschept slim de pass. Debreczeni is nu in balbezit. Debreczeni haalt uit met een fantastische trap. Zolotnitskiy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Kiev City 0:1

24e minuut.
Debreczeni heeft problemen om de bal te vangen. Polischuk is nu in balbezit. Debreczeni verovert de bal door een tackle van achteren. Debreczeni haalt uit met een fantastische trap. Zolotnitskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Kiev City 0:2

29e minuut.
Dicu passt de bal met de wreef. Debreczeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreczeni speelt de bal door. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Debreczeni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Polischuk de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dicu zal de hoekschop nemen. Kállai springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Kiev City 0:3

39e minuut.
Zhenyuh geeft een lange en hoge pass. Ðalović geeft de bal voor. Bandura rent richting de bal. Debreczeni verovert de bal door een tackle van achteren. Debreczeni draait met de bal, schiet en ... Zolotnitskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López de la Fuente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Debreczeni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Kiev City 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombessa 77%, Kiev City 23%.
Bombessa - Kiev City 0:4

46e minuut.
Lobanovskiy passt de bal met de wreef. Viinikkala is nu in balbezit. Viinikkala passt de bal met de wreef. Debreczeni rent richting de bal. Debreczeni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Dicu met de inworp. López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente geeft een hoge lob. Debreczeni krijgt zijn hoofd ertegen. Zolotnitskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Debreczeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreczeni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Kiev City 0:5

51e minuut.
Lobanovskiy speelt de bal door. Daar is Krivosheev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debreczeni verovert de bal door een tackle van achteren. Debreczeni draait met de bal, schiet en ... Bandura probeert de bal aan de voet te houden. Zolotnitskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Debreczeni passt de bal met de wreef. López de la Fuente is nu in balbezit. López de la Fuente passt de bal zonder na te denken. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Kiev City 0:6

66e minuut.
Polischuk geeft een lange en hoge pass. Pavão kopt de bal weg. Viinikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreczeni is nu in balbezit. Debreczeni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Kiev City 0:7

67e minuut.
Dicu rent richting de bal. Dicu geeft een hoge lob. Viinikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreczeni rent richting de bal. Debreczeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dávalos kopt de bal weg. Debreczeni is nu in balbezit. Debreczeni passt de bal met de wreef. Daar is Viinikkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viinikkala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dergunov de bal onder controle te krijgen. Debreczeni is nu in balbezit. Debreczeni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López de la Fuente kan de bal niet met de borst controleren. López de la Fuente speelt de bal door. Debreczeni is nu in balbezit. Debreczeni draait met de bal, schiet en ... Zolotnitskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Polischuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Debreczeni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombessa - Kiev City 0:8

80e minuut.
Lobanovskiy speelt de bal door. Debreczeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Monakhov rent richting de bal. Debreczeni verovert de bal door een tackle van achteren. Debreczeni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombessa 71%, Kiev City 29%.
Bombessa - Kiev City 0:8