Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal-Toro FC Cherniavka
Normal Tactiek Iryna
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 40.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


17e minuut.
Daar is Kirilyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khromykh is nu in balbezit. Khlaponin rent richting de bal. Khromykh verovert de bal door een tackle van achteren. Khromykh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Manunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Manunza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mestl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khromykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khromykh haalt uit met een fantastische trap. Markman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dyachenko de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mestl passt de bal in één keer door. Khromykh rent richting de bal. Khromykh passt de bal zonder na te denken. Mestl rent richting de bal. Mestl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Khromykh is nu in balbezit. Khromykh schiet op doel. Klungelig pakt Kirilyuk de bal. Vossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vossen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt MacConnach de bal. Manunza rent richting de bal. Manunza passt de bal met de wreef. Mestl rent richting de bal. Mestl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Markman bokst de bal weg.

34e minuut.
Kirilyuk geeft een hoge lob. MacConnach met een sublieme pass. Mestl is nu in balbezit. Mestl schiet op doel. Markman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-Toro - FC Cherniavka 0:1

36e minuut.
da Ponte passt de bal zonder na te denken. Khromykh rent richting de bal. Mestl bereikt de bal nog maar net als eerste. Khromykh is nu in balbezit. Khromykh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Khlaponin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vossen verovert de bal door een tackle van achteren. Vossen geeft een hoge lob. Mestl rent richting de bal. Mestl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-Toro 82%, FC Cherniavka 18%.
Arsenal-Toro - FC Cherniavka 0:1

46e minuut.
Szwajdych passt de bal met de wreef. Manunza geeft een hoge lob. Daar is Dyachenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mestl is nu in balbezit. Mestl haalt uit met een fantastische trap. Markman bokst de bal weg. Daar is Lavrinenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mestl is nu in balbezit. Mestl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-Toro - FC Cherniavka 0:2

73e minuut.
Vossen kopt de bal weg. da Ponte is nu in balbezit. da Ponte passt de bal zonder na te denken. Vossen rent richting de bal. Vossen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Khromykh controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Markman neemt vlug de vrije trap. da Ponte kopt de bal weg. Mestl is nu in balbezit. Mestl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Poliyanchuk met een snelle inworp. Karabuta is nu in balbezit. Karabuta haalt uit met een fantastische trap. Zazroev krijgt zijn hoofd ertegen. Avrigeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-Toro - FC Cherniavka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-Toro 72%, FC Cherniavka 28%.
Arsenal-Toro - FC Cherniavka 1:2