Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www MoKiLo
Normal Tactiek 1
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 30.1
poor Schieten adequate
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Stargorodski is nu in balbezit. Barannikov is nu in balbezit. Barannikov passt de bal zonder na te denken. Stargorodski probeert naar een medespeler te passen. Volkov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
www - MoKiLo 0:1

6e minuut.
Tatarintsev rent richting de bal. Tatarintsev passt de bal zonder na te denken. Daar is Krasovskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasovskiy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rescina de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tsepkalo met een snelle inworp. Tatarintsev rent richting de bal. Tatarintsev passt de bal zonder na te denken. Krasovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasovskiy schiet op doel. Mijakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Sokolovsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tartiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkov verovert de bal door een tackle van achteren. Volkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Rak is nu in balbezit. Nedilko verovert de bal door een tackle van achteren. Nedilko passt de bal zonder na te denken. Volkov is nu in balbezit. Volkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www - MoKiLo 0:2

32e minuut.
Daar is Barannikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volobuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barannikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Volobuev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Volobuev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Polunin bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Volobuev neemt de hoekschop. Daar is Rak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski draait met de bal, schiet en ... Polunin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Rybak speelt de bal door. Argudiayiv met een sublieme pass. Volkov rent richting de bal. Volkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www - MoKiLo 0:3

42e minuut.
Klungelig pakt Barannikov de bal. Nedilko rent richting de bal. Barannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www 57%, MoKiLo 43%.
www - MoKiLo 0:3

47e minuut.
Polunin met een harde bal richting middenveld. Volobuev kopt de bal weg. Barannikov rent richting de bal. Nedilko verovert de bal door een tackle van achteren. Nedilko geeft een lange en hoge pass. Polunin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Volkov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Argudiayiv neemt de hoekschop. Volkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kosyrin is nu in balbezit. Argudiayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosyrin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kosyrin naar de kleedkamers voor een vroege douche. Argudiayiv wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Budko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Barannikov is nu in balbezit. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko passt de bal met de wreef. Stargorodski is nu in balbezit. Stargorodski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Budko kopt de bal weg. Volkov rent richting de bal. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkov is nu in balbezit. Volkov schiet op doel. Polunin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Inworp. Tsepkalo met een snelle inworp. Tatarintsev rent richting de bal. Tatarintsev geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
www - MoKiLo 1:3

82e minuut.
Biliy probeert naar een medespeler te passen. Pivnenko rent richting de bal. Pivnenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Volkov de bal. Volkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Goryainov is nu in balbezit. Goryainov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volobuev met een snelle inworp. Nedilko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www 72%, MoKiLo 28%.
www - MoKiLo 1:3