Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brovar Kyiv Campione L`viv FC
Normal Tactiek 3-4-3
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 50.6
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Daar is Chí Khiêm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Khiêm passt de bal in één keer door. Cucu is nu in balbezit. Cucu haalt uit met een fantastische trap. Sakhno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:1

5e minuut.
Granovskiy rent richting de bal. Cucu onderschept slim de pass. Cucu speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Koszek probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff is nu in balbezit. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Sakhno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:2

11e minuut.
Gourcuff geeft een lange en hoge pass. Hristu speelt de bal door. Cucu controleert de bal met de borst. Cucu schiet op doel. Sakhno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:3

20e minuut.
Sakhno met een sublieme pass. Inworp. Hristu met de inworp. Cucu is nu in balbezit. Cucu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hristu rent richting de bal. Hristu passt de bal in één keer door. Chí Khiêm met een sublieme pass. Cucu is nu in balbezit. Cucu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gourcuff kopt de bal weg. Ostrivny heeft problemen om de bal te vangen. Chí Khiêm met een sublieme pass. Cucu is nu in balbezit. Cucu schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Iovan speelt de bal door. Koszek is nu in balbezit. Koszek passt de bal zonder na te denken. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tsepkalo onderschept slim de pass. Cucu met een sublieme pass. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Sakhno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:4

33e minuut.
Iovan met een sublieme pass. Cucu speelt de bal door. Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cucu passt de bal zonder na te denken. Ludźmierski speelt de bal door. Ostrivny heeft problemen om de bal te vangen. Fachludin is nu in balbezit. Fachludin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sakhno trapt de bal weg van het doel. Chí Khiêm kopt de bal weg. Koszek kan de bal niet met de borst controleren. Cucu is nu in balbezit. Cucu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:5

36e minuut.
Kernozenko is nu in balbezit. Kernozenko passt de bal in één keer door. Daar is Baranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourcuff verovert de bal door een tackle van achteren. Gourcuff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:6

39e minuut.
Gourcuff is nu in balbezit. Ostrivny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gourcuff. Ostrivny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ostrivny met een snel genomen vrije trap. Iovan kopt de bal weg. Hristu speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu rent richting de bal. Cucu passt de bal in één keer door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gorodchanin geeft de bal voor. Kernozenko heeft problemen om de bal te vangen. Iovan is nu in balbezit. Iovan passt de bal zonder na te denken. Hristu met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cucu is nu in balbezit. Cucu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:7

45e minuut.
Hristu kopt de bal weg. Cucu speelt de bal door. Koszek met een sublieme pass. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brovar Kyiv 80%, Campione L`viv FC 20%.
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:7

57e minuut.
Baranov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsepkalo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Khmili de bal onder controle te krijgen. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski geeft de bal voor. Sakhno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:8

60e minuut.
Chí Khiêm speelt de bal door. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski geeft een lange en hoge pass. Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Koszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:9

65e minuut.
Cucu kopt de bal weg. Daar is Gorodchanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel. Sakhno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:10

66e minuut.
Baranov geeft de bal voor. Inworp. Ludźmierski met de inworp. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:11

68e minuut.
Ludźmierski heeft problemen om de bal te vangen. Ludźmierski probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:12

75e minuut.
Granovskiy geeft een lange en hoge pass. Gourcuff probeert naar een medespeler te passen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Baranov de bal. Ludźmierski rent richting de bal. Ludźmierski met een sublieme pass. Gourcuff heeft problemen om de bal te vangen. Gourcuff geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Cucu heeft problemen om de bal te vangen. Koszek is nu in balbezit. Koszek schiet op doel. Sakhno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:13

82e minuut.
Tsepkalo passt de bal in één keer door. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu passt de bal in één keer door. Cucu rent richting de bal. Cucu haalt uit met een fantastische trap. Sakhno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koszek kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:14

87e minuut.
Al Rasibi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cucu is nu in balbezit. Cucu passt de bal in één keer door. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gavrish met een harde bal richting middenveld. Fachludin kopt de bal weg. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:15

90e minuut.
Baranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff onderschept slim de pass. Gourcuff passt de bal zonder na te denken. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brovar Kyiv 85%, Campione L`viv FC 15%.
Brovar Kyiv - Campione L`viv FC 0:16