Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chudovi Lamantyny United Division
Normal Tactiek 532 | 1w L #2
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 50.3
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kolotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski onderschept slim de pass. Rutkowski speelt de bal door. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Altman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Litovchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel. Na een snelle pass probeert Litovchenko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:1

3e minuut.
Guzhevskyy met een sublieme pass. Beloshapk bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Antonsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Antonsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Zamudio met een sublieme pass. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Altman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rutkowski geeft de bal voor. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys passt de bal met de wreef. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
MacCowan speelt de bal door. Molitorys rent richting de bal. Molitorys met een sublieme pass. Reckenbeil heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rutkowski geeft de bal voor. Daar is Litovchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil onderschept slim de pass. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:2

15e minuut.
Beloshapk geeft de bal voor. MacCowan is nu in balbezit. MacCowan geeft de bal voor. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rutkowski met de inworp. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio passt de bal in één keer door. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel. Litovchenko probeert de bal aan de voet te houden. Altman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:3

21e minuut.
Smalko speelt de bal door. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski passt de bal met de wreef. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Rutkowski de bal. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:4

24e minuut.
Molitorys met een sublieme pass. Yazmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazmacı geeft de bal voor. Reckenbeil probeert de bal met de borst te controleren. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Reckenbeil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio met een sublieme pass. Reckenbeil rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Kolotov heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil rent richting de bal. Litovchenko maakt een afschuwelijke overtreding. Litovchenko krijgt een gele kaart. Reckenbeil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rutkowski wilt de vrije trap nemen. Altman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:5

32e minuut.
Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. MacCowan is nu in balbezit. MacCowan geeft de bal voor. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Borisyuk rent richting de bal. MacCowan verovert de bal door een tackle van achteren. MacCowan geeft een hoge lob. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Molitorys passt de bal in één keer door. Zamudio met een sublieme pass. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Altman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:6

41e minuut.
Molitorys is nu in balbezit. Molitorys passt de bal in één keer door. Daar is Gashin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:7

44e minuut.
Zamudio passt de bal met de wreef. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski passt de bal zonder na te denken. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chudovi Lamantyny 90%, United Division 10%.
Chudovi Lamantyny - United Division 0:8

46e minuut.
Thám passt de bal met de wreef. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski geeft de bal voor. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Litovchenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zamudio neemt de hoekschop. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Molitorys geeft een lange en hoge pass. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Altman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Rutkowski onderschept slim de pass. Rutkowski met een sublieme pass. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel. Altman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:9

58e minuut.
Thám bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Litovchenko de bal. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:10

61e minuut.
Molitorys speelt de bal door. Litovchenko heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Altman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rutkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Litovchenko de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kolotov geeft een lange en hoge pass. Molitorys speelt de bal door. Klungelig pakt Reckenbeil de bal. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:11

70e minuut.
Daar is Zamudio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamudio geeft de bal voor. Klungelig pakt Rutkowski de bal. Rutkowski schiet op doel. Markman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Altman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Zamudio geeft een lange en hoge pass. Gashin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Litovchenko de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski passt de bal zonder na te denken. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Gashin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudovi Lamantyny - United Division 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chudovi Lamantyny 86%, United Division 14%.
Chudovi Lamantyny - United Division 0:12