Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Impires FC _TERNOPIL
Normal Tactiek 3-4-3
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 41.3
zwak Schieten matig
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Pidchenko passt de bal in één keer door. Sergienko rent richting de bal. Sergienko met een sublieme pass. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Impires - FC _TERNOPIL 0:1

7e minuut.
Kutsenko met een sublieme pass. Sergienko kopt de bal weg. Milevsky rent richting de bal. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pidchenko passt de bal in één keer door. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stryzhevs`kiy rent richting de bal. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Impires - FC _TERNOPIL 0:2

16e minuut.
Papazov met een snelle inworp. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko passt de bal zonder na te denken. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Krasnoperov is nu in balbezit. Tereshchenko onderschept slim de pass. Onischenko verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Impires - FC _TERNOPIL 0:3

19e minuut.
Pidchenko met een sublieme pass. Sergienko rent richting de bal. Sergienko passt de bal met de wreef. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tereshchenko onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Papazov zal de hoekschop nemen. Stryzhevs`kiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stryzhevs`kiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pidchenko passt de bal in één keer door. Batalskiy heeft problemen om de bal te vangen. Stryzhevs`kiy rent richting de bal. Stryzhevs`kiy schiet op doel. Kutsenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impires - FC _TERNOPIL 0:4

27e minuut.
Papazov probeert naar een medespeler te passen. Krasnoperov is nu in balbezit. Popov rent richting de bal. Milevsky is nu in balbezit. Milevsky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko geeft de bal voor. Batalskiy is nu in balbezit. Batalskiy geeft een lange en hoge pass. Pidchenko kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sergienko verovert de bal door een tackle van achteren. Sergienko geeft de bal voor. Batalskiy kopt de bal weg. Papazov is nu in balbezit. Papazov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Papazov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balanchuk. Papazov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onischenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krasnoperov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impires - FC _TERNOPIL 0:5

37e minuut.
Krasnoperov speelt de bal door. Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov probeert naar een medespeler te passen. Stryzhevs`kiy heeft problemen om de bal te vangen. Stryzhevs`kiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Krasnoperov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pivnenko is nu in balbezit. Krasnoperov onderschept slim de pass. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Impires - FC _TERNOPIL 0:6

40e minuut.
Inworp. Pidchenko met de inworp. Klungelig pakt Papazov de bal. Papazov geeft de bal voor. Krasnoperov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Popov speelt de bal door. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko passt de bal in één keer door. Milevsky rent richting de bal. Milevsky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Impires 79%, FC _TERNOPIL 21%.
Impires - FC _TERNOPIL 0:6

46e minuut.
Krasnoperov is nu in balbezit. Tereshchenko is nu in balbezit. Krasnoperov verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Impires - FC _TERNOPIL 0:7

53e minuut.
Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko passt de bal met de wreef. Stryzhevs`kiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Milevsky passt de bal zonder na te denken. Sergienko geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tereshchenko de bal onder controle te krijgen. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Batalskiy trapt de bal weg van het doel. Papazov kopt de bal weg. Stryzhevs`kiy heeft problemen om de bal te vangen. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Batalskiy trapt de bal weg van het doel. Stoyanov kopt de bal weg. Popov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Skrypnyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypnyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Popov de bal. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Sergienko met de inworp. Milevsky rent richting de bal. Popov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milevsky wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stryzhevs`kiy neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kutsenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impires - FC _TERNOPIL 0:8

77e minuut.
Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov passt de bal zonder na te denken. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Popov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Impires - FC _TERNOPIL 0:9

82e minuut.
Batalskiy trapt de bal weg van het doel. Papazov rent richting de bal. Papazov speelt de bal door. Milevsky is nu in balbezit. Milevsky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Sergienko geeft een lange en hoge pass. Daar is Rypan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stryzhevs`kiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stryzhevs`kiy draait met de bal, schiet en ... Krasnoperov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Impires 83%, FC _TERNOPIL 17%.
Impires - FC _TERNOPIL 0:9