Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Osli G-77
Normal Tactiek RE
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 47.4
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Kondratovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kondratovich speelt de bal door. Borisenko rent richting de bal. Borisenko geeft de bal voor. Kondratovich krijgt zijn hoofd ertegen. Zolotnitskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sabo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pischur is nu in balbezit. Pischur speelt de bal door. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Boudianski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:1

10e minuut.
Postranskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas verovert de bal door een tackle van achteren. Khanas met een sublieme pass. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:2

15e minuut.
Borisenko met een sublieme pass. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur is nu in balbezit. Pischur schiet op doel. Vashchuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:3

19e minuut.
Kondratovich heeft problemen om de bal te vangen. Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas geeft een hoge lob. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:4

26e minuut.
Dranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur met een sublieme pass. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Khanas heeft problemen om de bal te vangen. Khanas geeft een hoge lob. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:5

31e minuut.
Kolyada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur speelt de bal door. Khanas is nu in balbezit. Khanas geeft een hoge lob. Paal!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zolotnitskiy trapt de bal weg van het doel. Pischur kopt de bal weg. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Zolotnitskiy bokst de bal weg.

44e minuut.
Sabo is nu in balbezit. Pischur verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur met een sublieme pass. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Zolotnitskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Osli 81%, G-77 19%.
Veliki Osli - G-77 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Sabo de bal. Pischur rent richting de bal. Pischur passt de bal met de wreef. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:7

49e minuut.
Kondratovich rent richting de bal. Pischur is nu in balbezit. Pischur speelt de bal door. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich schiet op doel. Zolotnitskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:8

51e minuut.
Khanas probeert naar een medespeler te passen. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur passt de bal zonder na te denken. Borisenko rent richting de bal. Borisenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:9

54e minuut.
Inworp. Kusliy met een snelle inworp. Khanas is nu in balbezit. Khanas geeft een hoge lob. Kondratovich springt en kopt de bal. Zolotnitskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Dranov speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusliy met de inworp. Khanas is nu in balbezit. Khanas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rusanovskiy geeft een hoge lob. Vashchuk controleert de bal met de borst. Kondratovich rent richting de bal. Pischur is nu in balbezit. Pischur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Babkin is nu in balbezit. Babkin speelt de bal door. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich schiet op doel. Zolotnitskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Osli - G-77 0:10

85e minuut.
Borisenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisenko probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Zolotnitskiy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Dranov is nu in balbezit. Kusliy verovert de bal door een tackle van achteren. Kusliy geeft een lange en hoge pass. Khanas is nu in balbezit. Khanas geeft een lange en hoge pass. Zolotnitskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... Zolotnitskiy bokst de bal weg. Borisenko is nu in balbezit. Borisenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Zolotnitskiy met een sublieme pass. Pischur kopt de bal weg. Daar is Sabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Osli 70%, G-77 30%.
Veliki Osli - G-77 0:10