Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maks Zirka-Nibas
Normal Tactiek 352_add
33% Balbezit 67%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Musolitin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlyukh rent richting de bal. Pavlyukh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Musolitin rent richting de bal. Musolitin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Zirka-Nibas 0:1

6e minuut.
Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchertoganov is nu in balbezit. Pavlyukh verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlyukh draait met de bal, schiet en ... Vilchinskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Królicki is nu in balbezit. Królicki speelt de bal door. Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin schiet op doel. Vilchinskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Zirka-Nibas 0:2

16e minuut.
Lobanovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovsky passt de bal met de wreef. Musolitin rent richting de bal. Musolitin haalt uit met een fantastische trap. Vilchinskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Zirka-Nibas 0:3

17e minuut.
Pavlyukh rent richting de bal. Tchertoganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlyukh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Zirka-Nibas 0:4

18e minuut.
Kulaev passt de bal zonder na te denken. Spyrka rent richting de bal. Spyrka passt de bal zonder na te denken. Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin schiet op doel. Vilchinskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Dzyuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzyuba met een sublieme pass. Pavlyukh rent richting de bal. Pavlyukh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tchertoganov de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Lobanovsky speelt de bal door. Królicki probeert naar een medespeler te passen. Koval`chuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koval`chuk geeft een hoge lob. Savin heeft problemen om de bal te vangen. Vilchinskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Musolitin is nu in balbezit. Musolitin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Savin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Spyrka neemt de hoekschop. Królicki heeft problemen om de bal te vangen. Tchertoganov speelt de bal door. Lobanovsky is nu in balbezit. Lobanovsky probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Królicki rent richting de bal. Bagirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyrka is nu in balbezit. Spyrka geeft de bal voor. Pavlyukh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Zirka-Nibas 0:5

35e minuut.
Gomenyuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Królicki de bal. Królicki passt de bal in één keer door. Musolitin is nu in balbezit. Musolitin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki passt de bal zonder na te denken. Musolitin is nu in balbezit. Musolitin schiet op doel. Savin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dzyuba probeert de bal aan de voet te houden. Królicki rent richting de bal. Królicki passt de bal zonder na te denken. Lobanovsky is nu in balbezit. Lobanovsky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lobanovsky probeert de bal met de borst te controleren. Lobanovsky geeft een hoge lob. Spyrka speelt de bal door. Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tchertoganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchertoganov geeft een hoge lob. Inworp. Lobanovsky met de inworp. Koval`chuk geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Vilchinskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kulaev rent richting de bal. Królicki verovert de bal door een tackle van achteren. Królicki passt de bal in één keer door. Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Królicki rent richting de bal. Królicki geeft de bal voor. Tchertoganov heeft problemen om de bal te vangen. Musolitin is nu in balbezit. Musolitin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maks 89%, Zirka-Nibas 11%.
maks - Zirka-Nibas 0:5

47e minuut.
Kulaev met een sublieme pass. Dzyuba met een sublieme pass. Spyrka speelt de bal door. Musolitin is nu in balbezit. Musolitin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Musolitin passt de bal in één keer door. Pavlyukh is nu in balbezit. Kulaev rent richting de bal. Pavlyukh onderschept slim de pass. Pavlyukh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tchertoganov rent richting de bal. Tchertoganov geeft een lange en hoge pass. Dzyuba kopt de bal weg. Spyrka rent richting de bal. Spyrka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Zirka-Nibas 0:6

65e minuut.
Musolitin is nu in balbezit. Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki rent richting de bal. Królicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vilchinskiy trapt de bal weg. Lobanovsky kopt de bal weg. Królicki probeert naar een medespeler te passen. Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tchertoganov trapt de bal weg. Koval`chuk kopt de bal weg. Pavlyukh controleert de bal met de borst. Pavlyukh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vilchinskiy probeert naar een medespeler te passen. Koval`chuk kopt de bal weg. Lobanovsky is nu in balbezit. Lobanovsky geeft de bal voor. Vilchinskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Pavlyukh is nu in balbezit. Pavlyukh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Zirka-Nibas 0:7

72e minuut.
Pavlyukh rent richting de bal. Bagirov rent richting de bal. Pavlyukh onderschept slim de pass. Królicki rent richting de bal. Królicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Spyrka speelt de bal door. Pavlyukh rent richting de bal. Pavlyukh passt de bal met de wreef. Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bagirov met een sublieme pass. Khacheridi rent richting de bal. Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Zirka-Nibas 0:8

79e minuut.
Vilchinskiy met een harde bal richting middenveld. Inworp. Spyrka met een snelle inworp. Dzyuba rent richting de bal. Dzyuba geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko geeft de bal voor. Musolitin kopt de bal weg. Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Zirka-Nibas 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maks 91%, Zirka-Nibas 9%.
maks - Zirka-Nibas 0:9