Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pohani Orly Bastion
Normal Tactiek NZ1
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 45.2
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mel`nik rent richting de bal. Mel`nik geeft een lange en hoge pass. Dorokhov kopt de bal weg. Gago rent richting de bal. Gago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mel`nik onderschept slim de pass. Mel`nik passt de bal met de wreef. Gago is nu in balbezit. Gago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:1

9e minuut.
Polyakov verovert de bal door een tackle van achteren. Polyakov met een sublieme pass. van Gendt is nu in balbezit. Gago rent richting de bal. Gago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:2

14e minuut.
Zub probeert naar een medespeler te passen. van Gendt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gendt speelt de bal door. Gago is nu in balbezit. Gago schiet op doel. Krivoshenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:3

17e minuut.
van Gendt met een sublieme pass. Mel`nik is nu in balbezit. Mel`nik passt de bal in één keer door. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mel`nik met een sublieme pass. van Gendt is nu in balbezit. van Gendt met een sublieme pass. Dorokhov is nu in balbezit. Dorokhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Yashchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov onderschept slim de pass. Dorokhov probeert naar een medespeler te passen. Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gendt verovert de bal door een tackle van achteren. van Gendt speelt de bal door. Gago is nu in balbezit. Gago haalt uit met een fantastische trap. Krivoshenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Venglinskiy de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dorokhov zal de hoekschop nemen. Gago is nu in balbezit. Gago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dorokhov met een sublieme pass. van Gendt met een sublieme pass. Gago is nu in balbezit. Gago schiet op doel. Venglinskiy probeert de bal aan de voet te houden. Krivoshenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Krivoshenko speelt de bal door. Zub kopt de bal weg. Gago is nu in balbezit. Gago haalt uit met een fantastische trap. Venglinskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zub speelt de bal door. Polyakov geeft een hoge lob. van Gendt rent richting de bal. Gago is nu in balbezit. Gago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:4

34e minuut.
Krivoshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Venglinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivoshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Venglinskiy is nu in balbezit. Gago onderschept slim de pass. Krivoshenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub verovert de bal door een tackle van achteren. Polyakov met een sublieme pass. Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Krivoshenko trapt de bal weg. Dorokhov kopt de bal weg. Prodan kan de bal niet met de borst controleren. Gago rent richting de bal. Gago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:5

39e minuut.
Lovig geeft een lange en hoge pass. Polyakov is nu in balbezit. Polyakov probeert naar een medespeler te passen. Dorokhov rent richting de bal. Dorokhov geeft een hoge lob. Krivoshenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gago springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:6

43e minuut.
Mel`nik kopt de bal weg. Yashchuk heeft problemen om de bal te vangen. Polyakov met een sublieme pass. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago draait met de bal, schiet en ... Krivoshenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lutsishin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorokhov rent richting de bal. Dorokhov geeft een hoge lob. Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap. Krivoshenko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pohani Orly 80%, Bastion 20%.
Pohani Orly - Bastion 0:7

46e minuut.
Mel`nik heeft problemen om de bal te vangen. Zub is nu in balbezit. Zub probeert naar een medespeler te passen. van Gendt rent richting de bal. van Gendt geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:8

47e minuut.
Lovig geeft een hoge lob. Inworp. Polyakov met de inworp. Dorokhov is nu in balbezit. Dorokhov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Yashchuk rent richting de bal. Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov passt de bal zonder na te denken. Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Polyakov geeft een lange en hoge pass. van Gendt geeft de bal voor. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov draait met de bal, schiet en ... Lutsishin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zub speelt de bal door. Mel`nik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mel`nik geeft een lange en hoge pass. van Gendt rent richting de bal. van Gendt schiet op doel. Krivoshenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:9

58e minuut.
Gago haalt uit met een fantastische trap. Venglinskiy probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Gendt zal de hoekschop nemen. Gago krijgt zijn hoofd ertegen. Krivoshenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Lovig met een snelle inworp. Dorokhov heeft problemen om de bal te vangen. Dorokhov geeft een lange en hoge pass. Venglinskiy heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:10

61e minuut.
Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Gago probeert naar een medespeler te passen. van Gendt is nu in balbezit. van Gendt heeft problemen om de bal te vangen. van Gendt geeft de bal voor. Krivoshenko bokst de bal weg. Gago rent richting de bal. Gago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:11

65e minuut.
Doeltrap. Krivoshenko trapt de bal weg van het doel. Polyakov kopt de bal weg. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:12

67e minuut.
Inworp. Lovig met de inworp. Yashchuk rent richting de bal. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mel`nik is nu in balbezit. Mel`nik passt de bal zonder na te denken. Gago is nu in balbezit. Gago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:13

71e minuut.
Dorokhov geeft een hoge lob. Lutsishin probeert de bal met de borst te controleren. Gago onderschept slim de pass. Gago draait met de bal, schiet en ... Krivoshenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:14

81e minuut.
Krivoshenko speelt de bal door. Kondakov kopt de bal weg. Mel`nik geeft een lange en hoge pass. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Yashchuk de bal. Polyakov onderschept slim de pass. Polyakov speelt de bal door. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gago passt de bal zonder na te denken. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov speelt de bal door. Klungelig pakt Gago de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:15

89e minuut.
Lutsishin geeft een lange en hoge pass. Dykan kopt de bal weg. Gago is nu in balbezit. Gago draait met de bal, schiet en ... Krivoshenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - Bastion 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pohani Orly 77%, Bastion 23%.
Pohani Orly - Bastion 0:16