Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool_YNWA ФК Ужгород
Normal Tactiek shcherbei
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 52.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dusalle is nu in balbezit. Dusalle geeft een lange en hoge pass. Daar is Lopatkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Uljanitskiy met een harde bal richting middenveld. Roca kopt de bal weg. Dusalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:1

6e minuut.
Vélez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dapecí geeft een lange en hoge pass. Daar is Buthanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusalle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Uljanitskiy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:2

7e minuut.
Tchetin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kovalevych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:3

8e minuut.
Valkeajärvi passt de bal in één keer door. Dapecí rent richting de bal. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Uljanitskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:4

10e minuut.
Vélez probeert naar een medespeler te passen. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí speelt de bal door. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:5

15e minuut.
Dusalle met een sublieme pass. Nivinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí onderschept slim de pass. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi schiet op doel. Uljanitskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:6

17e minuut.
Vélez met een sublieme pass. Dusalle is nu in balbezit. Dusalle geeft een lange en hoge pass. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kovalevych kopt de bal weg. Beočanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beočanin geeft een hoge lob. Dapecí rent richting de bal. Dapecí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vélez onderschept slim de pass. Vélez met een sublieme pass. Beočanin heeft problemen om de bal te vangen. Beočanin geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:7

22e minuut.
Lopatkin passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pakholyuk de bal onder controle te krijgen. Dapecí is nu in balbezit. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi schiet op doel. Uljanitskiy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:8

33e minuut.
Daar is Beočanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beočanin passt de bal zonder na te denken. Dapecí rent richting de bal. Dapecí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:9

34e minuut.
Dusalle kopt de bal weg. Klungelig pakt Dapecí de bal. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ... Pakholyuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uljanitskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vélez kopt de bal weg. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi met een sublieme pass. Dusalle rent richting de bal. Dusalle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:10

41e minuut.
Inworp. Vélez met een snelle inworp. Roca geeft een hoge lob. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:11

44e minuut.
Nivinskiy geeft een lange en hoge pass. Beočanin kopt de bal weg. Lopatkin probeert de bal met de borst te controleren. Vélez is nu in balbezit. Vélez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool_YNWA 81%, ФК Ужгород 19%.
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:11

46e minuut.
Dusalle is nu in balbezit. Kovalevych onderschept slim de pass. Kovalevych probeert naar een medespeler te passen. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:12

49e minuut.
Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez passt de bal zonder na te denken. Dapecí speelt de bal door. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ... Uljanitskiy bokst de bal weg.

54e minuut.
Beočanin met een snelle inworp. Klungelig pakt Dusalle de bal. Nivinskiy is nu in balbezit. Dusalle verovert de bal door een tackle van achteren. Dusalle schiet op doel. Uljanitskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:13

57e minuut.
Daar is Valkeajärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakholyuk is nu in balbezit. Lopatkin is nu in balbezit. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi schiet op doel. Uljanitskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Vélez met de inworp. Roca geeft een hoge lob. Dusalle is nu in balbezit. Valkeajärvi probeert de bal aan de voet te houden. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Uljanitskiy met een harde bal richting middenveld. Roca kopt de bal weg. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi schiet op doel. Uljanitskiy bokst de bal weg.

63e minuut.
Nivinskiy geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beočanin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dapecí maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:14

65e minuut.
Dapecí passt de bal zonder na te denken. Kovalevych rent richting de bal. Valkeajärvi onderschept slim de pass. Dusalle rent richting de bal. Dusalle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nivinskiy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beočanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dusalle geeft de bal voor. Dapecí heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:15

69e minuut.
Nivinskiy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dusalle met de inworp. Beočanin controleert de bal met de borst. Beočanin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nivinskiy trapt de bal weg van het doel. Yarosh probeert de bal met de borst te controleren. Beočanin speelt de bal door. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Uljanitskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beočanin neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:16

71e minuut.
Tchetin is nu in balbezit. Dapecí verovert de bal door een tackle van achteren. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Beočanin verovert de bal door een tackle van achteren. Beočanin probeert naar een medespeler te passen. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:17

75e minuut.
Lukaku speelt de bal door. Daar is Dapecí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dapecí passt de bal in één keer door. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dapecí geeft een lange en hoge pass. Uljanitskiy speelt de bal door. Beočanin geeft de bal voor. Dusalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusalle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Valkeajärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valkeajärvi passt de bal in één keer door. Dapecí rent richting de bal. Dapecí haalt uit met een fantastische trap. Uljanitskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:18

80e minuut.
Dusalle probeert naar een medespeler te passen. Dapecí heeft problemen om de bal te vangen. Lopatkin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lopatkin krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi passt de bal met de wreef. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:19

82e minuut.
Roca is nu in balbezit. Roca passt de bal in één keer door. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi schiet op doel. Uljanitskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:20

84e minuut.
Beočanin probeert naar een medespeler te passen. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi geeft een hoge lob. Dusalle is nu in balbezit. Dusalle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Beočanin geeft een hoge lob. Valkeajärvi heeft problemen om de bal te vangen. Pakholyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Uljanitskiy met een harde bal richting middenveld. Beočanin is nu in balbezit. Beočanin passt de bal met de wreef. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Beočanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roca is nu in balbezit. Roca geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Uljanitskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uljanitskiy met een harde bal richting middenveld. Beočanin kopt de bal weg. Daar is Dusalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusalle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool_YNWA 83%, ФК Ужгород 17%.
Liverpool_YNWA - ФК Ужгород 0:20