Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Lamantyny Liberty United
Normal Tactiek nog13c
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 45.5
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Onufer geeft de bal voor. Vukadinović kopt de bal weg. Tadiotto met een sublieme pass. Losev is nu in balbezit. Losev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Holovko rent richting de bal. Holovko speelt de bal door. Yevtikhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadiotto onderschept slim de pass. Tadiotto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Doeltrap. Virt trapt de bal weg. Holovko kopt de bal weg. Losev controleert de bal met de borst. Losev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Oleinik kopt de bal weg. Breahna is nu in balbezit. Breahna speelt de bal door. Losev rent richting de bal. Losev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Drozdenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Holovko is nu in balbezit. Holovko passt de bal met de wreef. Losev is nu in balbezit. Losev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Holovko geeft een lange en hoge pass. Breahna is nu in balbezit. Breahna passt de bal zonder na te denken. Losev is nu in balbezit. Losev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Breahna passt de bal met de wreef. Salerno met een sublieme pass. Tadiotto probeert naar een medespeler te passen. Losev is nu in balbezit. Losev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tadiotto onderschept slim de pass. Tadiotto geeft een lange en hoge pass. Reva kan de bal niet met de borst controleren. Losev rent richting de bal. Losev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Losev passt de bal in één keer door. Daar is Scholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholz speelt de bal door. Losev is nu in balbezit. Losev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Virt trapt de bal weg. Tadiotto kopt de bal weg. Daar is Reva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losev rent richting de bal. Losev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Capel passt de bal in één keer door. Drozdenko rent richting de bal. Tadiotto begaat een overtreding. Tadiotto krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Scholz rent richting de bal. Scholz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Breahna de bal. Breahna geeft de bal voor. Losev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Lamantyny - Liberty United 0:1

38e minuut.
Butenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scholz rent richting de bal. Scholz geeft een lange en hoge pass. Losev maakt een snoekduik en kopt de bal. Virt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Lamantyny - Liberty United 0:2

41e minuut.
Holovko passt de bal in één keer door. Daar is Oleinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadiotto geeft een hoge lob. Losev krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Yevtikhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holovko is nu in balbezit. Holovko passt de bal zonder na te denken. Losev bereikt de bal nog maar net als eerste. Losev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Lamantyny - Liberty United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Lamantyny 79%, Liberty United 21%.
AFC Lamantyny - Liberty United 0:3

52e minuut.
Siamiadi kopt de bal weg. Holovko is nu in balbezit. Holovko passt de bal zonder na te denken. Losev bereikt de bal nog maar net als eerste. Losev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tadiotto geeft de bal voor. Losev kopt de bal weg. Daar is Breahna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breahna geeft een hoge lob. Siamiadi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Lamantyny - Liberty United 0:4

64e minuut.
Holovko geeft een lange en hoge pass. Breahna is nu in balbezit. Breahna speelt de bal door. Losev is nu in balbezit. Losev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Gavryushov komt het veld opgelopen. Zeynalov komt het veld opgelopen. Durieux komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zeynalov kopt de bal weg. Scholz is nu in balbezit. Scholz geeft een lange en hoge pass. Losev springt en kopt de bal. Virt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Lamantyny - Liberty United 0:5

79e minuut.
Breahna passt de bal met de wreef. Durieux rent richting de bal. Durieux passt de bal zonder na te denken. Zeynalov is nu in balbezit. Zeynalov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Virt trapt de bal weg. Durieux rent richting de bal. Durieux schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Virt trapt de bal weg van het doel. Zeynalov kopt de bal weg. Klungelig pakt Reva de bal. Losev rent richting de bal. Losev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Lamantyny - Liberty United 0:6

84e minuut.
Durieux speelt de bal door. Scholz speelt de bal door. Zeynalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Reva geeft de bal voor. Gavryushov is nu in balbezit. Gavryushov geeft de bal voor. Daar is Losev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Lamantyny - Liberty United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Lamantyny 83%, Liberty United 17%.
AFC Lamantyny - Liberty United 0:7