Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekhnichni Richka £CHELSEA£
Normal Tactiek zzupdate3
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 50.8
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Ideker de bal onder controle te krijgen. Padula rent richting de bal. Padula geeft een lange en hoge pass. Mitrana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:1

4e minuut.
Rigamonti rent richting de bal. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana passt de bal zonder na te denken. Babiy rent richting de bal. Babiy draait met de bal, schiet en ... Shutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shutov met een harde bal richting middenveld. Rigamonti geeft een hoge lob. Mitrana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Padula verovert de bal door een tackle van achteren. Padula speelt de bal door. Mitrana rent richting de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Shutov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:2

12e minuut.
Oleynik geeft de bal voor. Kucherenko probeert de bal met de borst te controleren. Tablado speelt de bal door. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rebrov heeft problemen om de bal te vangen. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:3

13e minuut.
Prokhorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula onderschept slim de pass. Padula speelt de bal door. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitrana is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:4

19e minuut.
Berkovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Berkovsky probeert naar een medespeler te passen. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Shutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:5

20e minuut.
Rigamonti probeert naar een medespeler te passen. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana met een sublieme pass. Babiy is nu in balbezit. Babiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Shutov met een harde bal richting middenveld. Padula kopt de bal weg. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Shutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:6

22e minuut.
Kalinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Kalinskiy met een sublieme pass. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko passt de bal zonder na te denken. Padula geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Berkovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Berkovsky geeft de bal voor. Tiereszczenko kopt de bal weg. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana schiet op doel. Shutov bokst de bal weg. Babiy rent richting de bal. Babiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:7

25e minuut.
Babiy passt de bal in één keer door. Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula passt de bal in één keer door. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lascody geeft de bal voor. Zaginaylov kopt de bal weg. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Shutov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:8

32e minuut.
Mitrana kan de bal niet met de borst controleren. Mitrana speelt de bal door. Tiereszczenko heeft problemen om de bal te vangen. Tiereszczenko schiet op doel. Kremenchutsskiy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:9

34e minuut.
Grzegorzewski met een sublieme pass. Ideker geeft de bal voor. Tiereszczenko kopt de bal weg. Mitrana heeft problemen om de bal te vangen. Mitrana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Shutov probeert naar een medespeler te passen. Padula geeft de bal voor. Mitrana rent richting de bal. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Shutov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:10

36e minuut.
Kremenchutsskiy is nu in balbezit. Kremenchutsskiy passt de bal zonder na te denken. Karamushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rigamonti geeft een lange en hoge pass. Daar is Kremenchutsskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiereszczenko rent richting de bal. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Shutov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rebrov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:11

40e minuut.
Tiereszczenko passt de bal met de wreef. Babiy heeft problemen om de bal te vangen. Babiy probeert naar een medespeler te passen. Mitrana rent richting de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:12

41e minuut.
Oleynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana onderschept slim de pass. Mitrana passt de bal zonder na te denken. Padula rent richting de bal. Padula geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tiereszczenko verovert de bal door een tackle van achteren. Tiereszczenko geeft een lange en hoge pass. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Rebrov probeert de bal aan de voet te houden. Shutov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rebrov kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Padula neemt de hoekschop. Mitrana krijgt zijn hoofd ertegen. Shutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Babiy geeft een lange en hoge pass. Oleynik speelt de bal door. Daar is Vasyliv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padula is nu in balbezit. Padula geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Richka 87%, £CHELSEA£ 13%.
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:12

46e minuut.
Mitrana met een sublieme pass. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko passt de bal zonder na te denken. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Shutov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Babiy geeft een lange en hoge pass. Shutov probeert naar een medespeler te passen. Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula geeft de bal voor. Mitrana springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shutov trapt de bal weg. Padula kopt de bal weg. Klungelig pakt Tiereszczenko de bal. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:13

53e minuut.
Padula probeert naar een medespeler te passen. Babiy rent richting de bal. Babiy passt de bal met de wreef. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lascody rent richting de bal. Lascody geeft de bal voor. Tablado geeft de bal voor. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Rebrov de bal. Babiy is nu in balbezit. Babiy heeft problemen om de bal te vangen. Babiy draait met de bal, schiet en ... Shutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kremenchutsskiy kopt de bal weg. Padula controleert de bal met de borst. Padula geeft een hoge lob. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana schiet op doel. Shutov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:14

58e minuut.
Babiy is nu in balbezit. Babiy passt de bal in één keer door. Mitrana rent richting de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Kremenchutsskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Padula zal de hoekschop nemen. Babiy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:15

63e minuut.
Ideker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rebrov de bal. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy haalt uit met een fantastische trap. Shutov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:16

68e minuut.
Inworp. Tablado met een snelle inworp. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti met een sublieme pass. Mitrana rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babiy zal de hoekschop nemen. Shutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Fedorov kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lascody met een snelle inworp. Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Mitrana rent richting de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rebrov de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Padula zal de hoekschop nemen. Shutov bokst de bal weg. Shutov met een sublieme pass. Prokhorov is nu in balbezit. Prokhorov geeft een hoge lob. Mitrana maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:17

78e minuut.
Rigamonti met een sublieme pass. Klungelig pakt Babiy de bal. Babiy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mitrana de bal. Mitrana schiet op doel. Shutov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Oleynik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrana onderschept slim de pass. Mitrana speelt de bal door. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:18

79e minuut.
Rigamonti passt de bal zonder na te denken. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana passt de bal met de wreef. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kremenchutsskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:19

81e minuut.
Oleynik rent richting de bal. Oleynik probeert naar een medespeler te passen. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy schiet op doel. Shutov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:20

82e minuut.
Kalinskiy passt de bal in één keer door. Karamushko heeft problemen om de bal te vangen. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Kremenchutsskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Padula neemt de hoekschop. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:21

84e minuut.
Shutov trapt de bal weg. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti met een sublieme pass. Klungelig pakt Tiereszczenko de bal. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Padula geeft een lange en hoge pass. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy geeft de bal voor. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Shutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Grzegorzewski geeft een lange en hoge pass. Babiy is nu in balbezit. Babiy passt de bal in één keer door. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Richka 87%, £CHELSEA£ 13%.
Tekhnichni Richka - £CHELSEA£ 0:22