Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knyazhi Kachku ФКНива
Normal Tactiek United
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
15.9 gemiddelde waardering 48.4
poor Schieten good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Udovenko passt de bal zonder na te denken. Oximets is nu in balbezit. Barannikov verovert de bal door een tackle van achteren. Barannikov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kalynychenko de bal onder controle te krijgen. Kirilchik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:1

6e minuut.
Dobrovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barannikov rent richting de bal. Revut geeft de bal voor. Tchernets` springt en kopt de bal. Kirilchik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:2

9e minuut.
Bannikov rent richting de bal. Bannikov passt de bal in één keer door. Revut speelt de bal door. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Podgayni rent richting de bal. Baranov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podgayni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podgayni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` schiet op doel. Kirilchik bokst de bal weg. Daar is Oximets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchernets` rent richting de bal. Tchernets` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:3

16e minuut.
Kalfa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tchernets` de bal. Bannikov rent richting de bal. Barannikov onderschept slim de pass. Barannikov schiet op doel. Kirilchik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Revut bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Revut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revut speelt de bal door. Daar is Tchernets`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchernets` haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Udovenko met een sublieme pass. Kalynychenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Barannikov verovert de bal door een tackle van achteren. Barannikov haalt uit met een fantastische trap. Kirilchik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:4

21e minuut.
Revut geeft de bal voor. Tchernets` rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalynychenko. Kalynychenko krijgt een gele kaart. Tchernets` raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalfa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tchernets` maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:5

23e minuut.
Klungelig pakt Baranov de bal. Podgayni met een sublieme pass. Tchernets` rent richting de bal. Tchernets` schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:6

25e minuut.
Revut is nu in balbezit. Revut geeft een lange en hoge pass. Oximets bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` onderschept slim de pass. Tchernets` schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:7

28e minuut.
Podgayni speelt de bal door. Revut speelt de bal door. Tchernets` rent richting de bal. Tchernets` haalt uit met een fantastische trap. Kirilchik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:8

31e minuut.
Revut geeft een hoge lob. Oximets kopt de bal weg. Kalfa is nu in balbezit. Kalfa geeft een hoge lob. Tchernets` maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Dobrovolski rent richting de bal. Revut onderschept slim de pass. Revut geeft een hoge lob. Tchernets` rent richting de bal. Tchernets` schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:9

37e minuut.
Revut met de inworp. Podgayni is nu in balbezit. Podgayni geeft een hoge lob. Kalfa rent richting de bal. Kalfa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Revut met een sublieme pass. Barannikov rent richting de bal. Barannikov geeft een hoge lob. Tchernets` is nu in balbezit. Tchernets` schiet op doel. Paal! Revut geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Revut geeft een lange en hoge pass. Tchernets` kopt de bal weg. Revut rent richting de bal. Revut geeft een lange en hoge pass. Tchernets` maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bal` met een sublieme pass. Klungelig pakt Revut de bal. Revut speelt de bal door. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` draait met de bal, schiet en ... Kirilchik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knyazhi Kachku 77%, ФКНива 23%.
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:10

53e minuut.
Barannikov speelt de bal door. Kalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfa passt de bal zonder na te denken. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Revut kopt de bal weg. Barannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barannikov speelt de bal door. Tchernets` is nu in balbezit. Tchernets` draait met de bal, schiet en ... Kirilchik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Giannios kopt de bal weg. Revut is nu in balbezit. Revut geeft een lange en hoge pass. Tchernets` is nu in balbezit. Tchernets` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:11

70e minuut.
Podgayni rent richting de bal. Podgayni geeft een lange en hoge pass. Udovenko rent richting de bal. Tchernets` onderschept slim de pass. Tchernets` schiet op doel. Kirilchik bokst de bal weg.

77e minuut.
Kalfa geeft de bal voor. Udovenko kopt de bal weg. Bal` speelt de bal door. Revut geeft een hoge lob. Tchernets` maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bannikov geeft een lange en hoge pass. Giannios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giannios geeft een hoge lob. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` schiet op doel. Kirilchik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Barannikov speelt de bal door. Oximets rent richting de bal. Kalfa onderschept slim de pass. Kalfa geeft een lange en hoge pass. Tchernets` springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knyazhi Kachku 81%, ФКНива 19%.
Knyazhi Kachku - ФКНива 0:11