Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Temni Vovky Ельбрус
Normal Tactiek 541sss
34% Balbezit 66%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 60.6
poor Schieten incredible
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Eraković met een snelle inworp. Krasić geeft een hoge lob. Montana rent richting de bal. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:1

4e minuut.
Vereshyaka trapt de bal weg van het doel. Domenech kopt de bal weg. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk rent richting de bal. Nukk schiet op doel. Bliznyuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:2

5e minuut.
Kondrashchenko probeert naar een medespeler te passen. Siletskiy rent richting de bal. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Montana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Bliznyuk trapt de bal weg. Eraković kopt de bal weg. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
van Spaandonck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milevskiy de bal. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap. Bliznyuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:3

11e minuut.
Kondrashchenko rent richting de bal. Kondrashchenko speelt de bal door. Milevskiy is nu in balbezit. Montana onderschept slim de pass. Montana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Domenech geeft een hoge lob. Bliznyuk met een sublieme pass. Domenech kopt de bal weg. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ... Bliznyuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nukk rent richting de bal. Nukk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Montana rent richting de bal. Mischenko onderschept slim de pass. Nukk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk haalt uit met een fantastische trap. Vereshyaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Montana controleert de bal met de borst. Mischenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montana legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:4

17e minuut.
Sobolevskiy geeft de bal voor. Inworp. Krasić met een snelle inworp. Nukk rent richting de bal. Nukk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sobolevskiy rent richting de bal. Nukk verovert de bal door een tackle van achteren. Nukk met een sublieme pass. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
van Spaandonck onderschept slim de pass. Kanchaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanchaveli geeft de bal voor. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:5

25e minuut.
Milevskiy is nu in balbezit. Eraković verovert de bal door een tackle van achteren. Eraković probeert naar een medespeler te passen. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel. Bliznyuk bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krasić neemt de hoekschop. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:6

28e minuut.
Montana rent richting de bal. Montana passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nukk de bal. Montana rent richting de bal. Montana schiet op doel. Bliznyuk bokst de bal weg.

29e minuut.
Vereshyaka met een harde bal richting middenveld. Domenech rent richting de bal. Domenech passt de bal met de wreef. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel. Bliznyuk bokst de bal weg. Mischenko is nu in balbezit. Mischenko geeft de bal voor. Hoàng Thắng kopt de bal weg. Domenech geeft de bal voor. Montana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Montana probeert naar een medespeler te passen. Nukk heeft problemen om de bal te vangen. Zabransky rent richting de bal. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Montana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:7

31e minuut.
Kondrashchenko met een sublieme pass. Siletskiy is nu in balbezit. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap. Bliznyuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:8

33e minuut.
Montana rent richting de bal. Kanchaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanchaveli heeft problemen om de bal te vangen. Kanchaveli geeft de bal voor. Montana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:9

35e minuut.
Nukk is nu in balbezit. Nukk passt de bal in één keer door. Montana heeft problemen om de bal te vangen. Montana schiet op doel. Bliznyuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Eraković kopt de bal weg. Daar is Zabransky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nukk rent richting de bal. Montana rent richting de bal. Montana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Montana passt de bal met de wreef. Kanchaveli rent richting de bal. Kanchaveli passt de bal zonder na te denken. Nukk is nu in balbezit. Nukk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montana rent richting de bal. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:10

39e minuut.
Hoàng Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thắng speelt de bal door. Kanchaveli probeert naar een medespeler te passen. Montana is nu in balbezit. Montana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:11

41e minuut.
Inworp. Turin met de inworp. Gąsiewski probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turin zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kanchaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanchaveli geeft een hoge lob. Vereshyaka is nu in balbezit. Montana onderschept slim de pass. Montana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krasić neemt de hoekschop. Bliznyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Eraković kopt de bal weg. Montana is nu in balbezit. Montana geeft een hoge lob. Domenech is nu in balbezit. Domenech draait met de bal, schiet en ... Bliznyuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temni Vovky 87%, Ельбрус 13%.
Temni Vovky - Ельбрус 0:12

46e minuut.
Kanchaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kanchaveli de bal. Kanchaveli met een sublieme pass. Nukk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:13

49e minuut.
Nukk speelt de bal door. Kanchaveli met een sublieme pass. Montana is nu in balbezit. Montana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:14

53e minuut.
Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana met een sublieme pass. Nukk rent richting de bal. Nukk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:15

58e minuut.
Domenech kopt de bal weg. Montana rent richting de bal. Vereshyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk onderschept slim de pass. Nukk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Domenech is nu in balbezit. Domenech passt de bal zonder na te denken. Krasić rent richting de bal. Krasić geeft een lange en hoge pass. Montana springt en kopt de bal. Bliznyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bliznyuk speelt de bal door. Milevskiy kopt de bal weg. Daar is Nukk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nukk draait met de bal, schiet en ... Bliznyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montana rent richting de bal. De bal raakt de paal. Montana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Krasić is nu in balbezit. Krasić geeft een hoge lob. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel. Bliznyuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:16

66e minuut.
Klungelig pakt Montana de bal. Montana speelt de bal door. Daar is Nukk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nukk haalt uit met een fantastische trap. Mischenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kanchaveli zal de hoekschop nemen. Montana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:17

68e minuut.
Nukk is nu in balbezit. Nukk speelt de bal door. Kanchaveli heeft problemen om de bal te vangen. Kanchaveli geeft een hoge lob. Montana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Domenech verovert de bal door een tackle van achteren. Domenech probeert naar een medespeler te passen. Krasić met een sublieme pass. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap. Bliznyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Nukk is nu in balbezit. Nukk haalt uit met een fantastische trap. Bliznyuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:18

77e minuut.
Domenech rent richting de bal. Domenech met een sublieme pass. Kanchaveli speelt de bal door. Nukk is nu in balbezit. Nukk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bliznyuk trapt de bal weg van het doel. Domenech kopt de bal weg. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:19

80e minuut.
Klungelig pakt Domenech de bal. Domenech met een sublieme pass. Montana heeft problemen om de bal te vangen. Nukk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eraković met een snelle inworp. Krasić geeft een hoge lob. Montana is nu in balbezit. Montana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Domenech speelt de bal door. Klungelig pakt Krasić de bal. Krasić probeert naar een medespeler te passen. Nukk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zuenko is nu in balbezit. van Spaandonck verovert de bal door een tackle van achteren. Kanchaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanchaveli geeft een lange en hoge pass. Montana springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Ельбрус 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temni Vovky 74%, Ельбрус 26%.
Temni Vovky - Ельбрус 0:20