Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knights of Shadows FC BAGIRA
Normal Tactiek NEPTUN
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 46.3
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Kudrya onderschept slim de pass. Sin`kevich is nu in balbezit. Bespalykh maakt een afschuwelijke overtreding. Bespalykh krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Plakhotin geeft de bal voor. Mitrofanov speelt de bal door. Marlett kopt de bal weg. Yankovskiy is nu in balbezit. Yankovskiy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rotan probeert naar een medespeler te passen. Marlett rent richting de bal. Marlett passt de bal zonder na te denken. Yankovskiy is nu in balbezit. Yankovskiy schiet op doel. Mitrofanov bokst de bal weg.

19e minuut.
Kudrya geeft een hoge lob. Ónody rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ermolenko. Ermolenko krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chigrinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlett rent richting de bal. Marlett passt de bal in één keer door. Yankovskiy is nu in balbezit. Yankovskiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kudrya rent richting de bal. Marlett verovert de bal door een tackle van achteren. Marlett passt de bal met de wreef. Yankovskiy is nu in balbezit. Yankovskiy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Yankovskiy de bal. Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov passt de bal in één keer door. Yankovskiy rent richting de bal. Yankovskiy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Bezhenar geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Mitrofanov trapt de bal weg. Ónody is nu in balbezit. Ónody draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Bezhenar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezhenar met een sublieme pass. Yankovskiy rent richting de bal. Marlett rent richting de bal. Marlett draait met de bal, schiet en ... Mitrofanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Rotan verovert de bal door een tackle van achteren. Marlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlett passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yankovskiy de bal. Yankovskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knights of Shadows 82%, FC BAGIRA 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Knights of Shadows - FC BAGIRA 0:0

51e minuut.
Plakhotin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marlett rent richting de bal. Marlett geeft een hoge lob. Ónody is nu in balbezit. Ónody haalt uit met een fantastische trap. Mitrofanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knights of Shadows - FC BAGIRA 0:1

53e minuut.
Şipoş rent richting de bal. Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody draait met de bal, schiet en ... Mitrofanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knights of Shadows - FC BAGIRA 0:2

54e minuut.
Ónody verovert de bal door een tackle van achteren. Ónody passt de bal met de wreef. Marlett met een sublieme pass. Daar is Yankovskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yankovskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Polyakov geeft een lange en hoge pass. Sin`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin`kevich geeft een lange en hoge pass. Yankovskiy rent richting de bal. Yankovskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Marlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlett passt de bal met de wreef. Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Yankovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Yankovskiy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Marlett passt de bal in één keer door. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş speelt de bal door. Ónody is nu in balbezit. Ónody draait met de bal, schiet en ... Mitrofanov bokst de bal weg. Yankovskiy is nu in balbezit. Yankovskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Polyakov kopt de bal weg. Şipoş kan de bal niet met de borst controleren. Şipoş met een sublieme pass. Yankovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankovskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bezhenar met een sublieme pass. Nedilko rent richting de bal. Nedilko geeft de bal voor. Ónody rent richting de bal. Ónody schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knights of Shadows - FC BAGIRA 0:3

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sin`kevich met een snelle inworp. Bezhenar rent richting de bal. Bezhenar geeft een hoge lob. Marlett geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Polyakov rent richting de bal. Polyakov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezhenar met de inworp. Nedilko speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knights of Shadows 79%, FC BAGIRA 21%.
Knights of Shadows - FC BAGIRA 0:3