Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бомбезні Ламантини Gorillaz2
Normal Tactiek winnewest1
47% Balbezit 53%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 51.3
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Dalipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipi geeft een lange en hoge pass. Fazlić rent richting de bal. Fazlić schiet op doel. Berezovchuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:1

3e minuut.
Fazlić speelt de bal door. Tomakh rent richting de bal. Guadamud schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Guadamud moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guadamud schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Dalipi verovert de bal door een tackle van achteren. Dalipi met een sublieme pass. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel. Berezovchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:2

8e minuut.
Berezovchuk trapt de bal weg van het doel. Dalipi controleert de bal met de borst. Dalipi passt de bal met de wreef. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sargan geeft de bal voor. Bonhomme kopt de bal weg. Podrobakha geeft een hoge lob. Dalipi rent richting de bal. Dalipi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bandulaja kopt de bal weg. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru passt de bal in één keer door. Fazlić rent richting de bal. Fazlić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Verdixanov met de inworp. Dalipi rent richting de bal. Dalipi geeft een hoge lob. Bicheru springt en kopt de bal. Berezovchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:3

15e minuut.
Bonhomme kopt de bal weg. Dalipi probeert naar een medespeler te passen. Bicheru rent richting de bal. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Berezovchuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:4

19e minuut.
Sargan met een sublieme pass. Dalipi is nu in balbezit. Dalipi geeft de bal voor. Bicheru probeert de bal met de borst te controleren. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:5

21e minuut.
Dalipi passt de bal met de wreef. Verdixanov heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov passt de bal zonder na te denken. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mintenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipi verovert de bal door een tackle van achteren. Dalipi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bicheru de bal. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. Berezovchuk bokst de bal weg.

23e minuut.
Zhukov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalipi met de inworp. Bicheru kan de bal niet met de borst controleren. Bicheru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:6

25e minuut.
Bicheru verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru speelt de bal door. Dalipi speelt de bal door. Verdixanov controleert de bal met de borst. Verdixanov schiet op doel. Berezovchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fazlić krijgt zijn hoofd ertegen. Grebenyuk kopt de bal weg. Dalipi geeft een lange en hoge pass. Verdixanov geeft de bal voor. Daar is Fazlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zhukov kopt de bal weg. Daar is Vashchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalipi geeft de bal voor. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dalipi onderschept slim de pass. Dalipi speelt de bal door. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fazlić de bal onder controle te krijgen. Berezovchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fazlić is nu in balbezit. Fazlić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dalipi passt de bal in één keer door. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov passt de bal met de wreef. Fazlić is nu in balbezit. Fazlić draait met de bal, schiet en ... Berezovchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:7

36e minuut.
Vashchuk passt de bal met de wreef. Soubin rent richting de bal. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov geeft een lange en hoge pass. Bicheru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:8

39e minuut.
Dalipi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bicheru de bal. Fazlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru rent richting de bal. Bicheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бомбезні Ламантини 84%, Gorillaz2 16%.
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:9

46e minuut.
Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov geeft een lange en hoge pass. Bicheru heeft problemen om de bal te vangen. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. Berezovchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:10

48e minuut.
Dalipi rent richting de bal. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipi rent richting de bal. Bicheru rent richting de bal. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Berezovchuk met een harde bal richting middenveld. Bonhomme kopt de bal weg. Klungelig pakt Yurchak de bal. Mrożek geeft een lange en hoge pass. Bicheru springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Bonhomme met de inworp. Dalipi met een sublieme pass. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Berezovchuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Daar is Lipnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipnicki geeft de bal voor. Bicheru kopt de bal weg. Fazlić is nu in balbezit. Fazlić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bandulaja verovert de bal door een tackle van achteren. Lipnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki geeft een hoge lob. Bicheru probeert de bal met de borst te controleren. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:11

54e minuut.
Zhukov geeft een lange en hoge pass. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov geeft een lange en hoge pass. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. Berezovchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:12

57e minuut.
Inworp. Dalipi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vashchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dalipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipi passt de bal zonder na te denken. Daar is Verdixanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdixanov passt de bal in één keer door. Fazlić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:13

62e minuut.
Daar is Bandulaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandulaja geeft een lange en hoge pass. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov geeft een hoge lob. Fazlić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:14

63e minuut.
Yurchak speelt de bal door. Daar is Vashchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Berezovchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:15

72e minuut.
Zhukov geeft een lange en hoge pass. Dalipi is nu in balbezit. Dalipi geeft de bal voor. Bicheru rent richting de bal. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:16

73e minuut.
Grebenyuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalipi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bicheru kan de bal niet met de borst controleren. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:17

75e minuut.
Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov geeft de bal voor. Daar is Pylypchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Berezovchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Tomakh speelt de bal door. Lipnicki met een sublieme pass. Podrobakha geeft een lange en hoge pass. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Berezovchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Grebenyuk geeft een hoge lob. Inworp. Dalipi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bicheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berezovchuk trapt de bal weg. Dalipi kopt de bal weg. Bicheru heeft problemen om de bal te vangen. Bicheru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vashchuk kopt de bal weg. Dalipi rent richting de bal. Dalipi passt de bal met de wreef. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:18

83e minuut.
Dalipi is nu in balbezit. Dalipi passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pylypchuk de bal onder controle te krijgen. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. Berezovchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Daar is Yurchak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandulaja passt de bal in één keer door. Fazlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazlić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mrożek kopt de bal weg. Dalipi rent richting de bal. Dalipi passt de bal in één keer door. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel. Berezovchuk bokst de bal weg. Bicheru geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bicheru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zhukov de bal onder controle te krijgen. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov geeft de bal voor. Bicheru maakt een snoekduik en kopt de bal. Berezovchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бомбезні Ламантини 88%, Gorillaz2 12%.
Бомбезні Ламантини - Gorillaz2 0:18