Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaduhan Freeport FC
433 Tactiek Satria 1 P
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 34.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Iswandi met een sublieme pass. Czyżewski kopt de bal weg. Uras kan de bal niet met de borst controleren. Uras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Uras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uras draait met de bal, schiet en ... Walian kopt de bal weg. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski passt de bal in één keer door. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras onderschept slim de pass. Uras draait met de bal, schiet en ... Iswandi bokst de bal weg. Maradona rent richting de bal. Maradona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Turkowski onderschept slim de pass. Turkowski speelt de bal door. Uras is nu in balbezit. Uras draait met de bal, schiet en ... Rais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Turkowski met een snelle inworp. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras passt de bal zonder na te denken. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sutopo geeft een hoge lob. Inworp. Minovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maradona rent richting de bal. Maradona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Patynek is nu in balbezit. Patynek geeft een lange en hoge pass. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona onderschept slim de pass. Maradona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Maradona kan de bal niet met de borst controleren. Yazir is nu in balbezit. Maradona met een sublieme pass. Daar is Uras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rais geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turkowski met de inworp. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduhan - Freeport FC 0:1

45e minuut.
Czyżewski onderschept slim de pass. Minovski is nu in balbezit. Zulfadly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zulfadly krijgt een gele kaart. Minovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lambasi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaduhan 68%, Freeport FC 32%.
Gaduhan - Freeport FC 0:1

55e minuut.
Pezzi heeft problemen om de bal te vangen. Sutopo is nu in balbezit. Sutopo geeft een hoge lob. Uras rent richting de bal. Uras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hamdani is nu in balbezit. Hamdani passt de bal met de wreef. Czyżewski probeert naar een medespeler te passen. Maradona is nu in balbezit. Maradona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski passt de bal in één keer door. Jatinegara speelt de bal door. Uras is nu in balbezit. Uras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maradona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patynek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turkowski rent richting de bal. Turkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turkowski zal de hoekschop nemen. Yazir is nu in balbezit. Czyżewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czyżewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduhan - Freeport FC 0:2

84e minuut.
Jatinegara is nu in balbezit. Maradona rent richting de bal. Jatinegara is nu in balbezit. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Turkowski speelt de bal door. Sungkar probeert de bal aan de voet te houden. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras haalt uit met een fantastische trap. Iswandi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduhan - Freeport FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaduhan 78%, Freeport FC 22%.
Gaduhan - Freeport FC 0:3