Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platina FC Kanarazu FC
Normal Tactiek 4-2-3-1-A
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Pasquadibisceglie speelt de bal door. Ben Hamo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ѕcholes de bal. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Samsul heeft problemen om de bal te vangen. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles speelt de bal door. Ѕcholes is nu in balbezit. Ѕcholes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ben Hamo speelt de bal door. Pattynama rent richting de bal. Pattynama met een sublieme pass. Daar is Mihliuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ѕcholes speelt de bal door. Pasquadibisceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquadibisceglie geeft een hoge lob. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ѕcholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pattynama. Pattynama krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Arpón kopt de bal weg. Pattynama heeft problemen om de bal te vangen. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Situmorang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC - Kanarazu FC 0:1

38e minuut.
Prihatin met een sublieme pass. Nope rent richting de bal. Nope geeft de bal voor. Mihardja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihardja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC 60%, Kanarazu FC 40%.
Platina FC - Kanarazu FC 0:1

49e minuut.
Canetta kopt de bal weg. Daar is Mamoribo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquadibisceglie speelt de bal door. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC - Kanarazu FC 0:2

57e minuut.
Mamoribo rent richting de bal. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin passt de bal in één keer door. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Doeltrap. Situmorang trapt de bal weg van het doel. Husyev kopt de bal weg. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Daar is Tosobu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Hamo met een sublieme pass. Ѕcholes is nu in balbezit. Ѕcholes geeft de bal voor. Daar is Tosobu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pasquadibisceglie zal de hoekschop nemen. Claus-Oehler springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Nunes Dornelles de bal. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC - Kanarazu FC 0:3

69e minuut.
Prihatin passt de bal met de wreef. Pasquadibisceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquadibisceglie passt de bal zonder na te denken. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC - Kanarazu FC 0:4

74e minuut.
Ѕcholes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pasquadibisceglie de bal. Pasquadibisceglie passt de bal met de wreef. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Claus-Oehler probeert naar een medespeler te passen. Prihatin speelt de bal door. Canetta verovert de bal door een tackle van achteren. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Mihliuc schiet op doel. Rosalim probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pasquadibisceglie geeft een hoge lob. Daar is Nunes Dornelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nunes Dornelles zal de hoekschop nemen. Mihliuc kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Claus-Oehler verovert de bal door een tackle van achteren. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles geeft een lange en hoge pass. Daar is Pasquadibisceglie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquadibisceglie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC - Kanarazu FC 0:5

83e minuut.
Rosalim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nunes Dornelles met een snelle inworp. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pasquadibisceglie heeft problemen om de bal te vangen. Pasquadibisceglie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tosobu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mamoribo kopt de bal weg. Ѕcholes is nu in balbezit. Ѕcholes passt de bal zonder na te denken. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC - Kanarazu FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC 69%, Kanarazu FC 31%.
Platina FC - Kanarazu FC 0:6