Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martapura 1890 SSB Neo
Normal Tactiek Tolonya
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 36.1
matig Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Chreptavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamaela begaat een overtreding. Chreptavičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hakim met een snel genomen vrije trap. Nur`afiq rent richting de bal. Tüske verovert de bal door een tackle van achteren. Tüske schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sarajlija probeert naar een medespeler te passen. Salisburi rent richting de bal. Hakim verovert de bal door een tackle van achteren. Chreptavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chreptavičius schiet op doel. Sofyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tüske bereikt de bal nog maar net als eerste. Chreptavičius is nu in balbezit. Nur`afiq legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chreptavičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hakim zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Cahyadi rent richting de bal. Chreptavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Chreptavičius passt de bal zonder na te denken. Tüske rent richting de bal. Tüske haalt uit met een fantastische trap. Sofyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Vlăsceanu met een sublieme pass. Alaydrus probeert naar een medespeler te passen. Hakim is nu in balbezit. Hakim draait met de bal, schiet en ... Sofyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martapura 1890 - SSB Neo 0:1

31e minuut.
Janecki geeft een lange en hoge pass. Hakim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sunanta. Sunanta krijgt een gele kaart. Hakim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alaydrus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tüske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüske haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Martapura 1890 - SSB Neo 0:2

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tamaela met een harde bal richting middenveld. Sarajlija geeft een hoge lob. Chreptavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chreptavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Martapura 1890 - SSB Neo 0:3

35e minuut.
Nur`afiq probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alaydrus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chreptavičius rent richting de bal. Chreptavičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chreptavičius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaman komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Sarajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske rent richting de bal. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martapura 1890 65%, SSB Neo 35%.
Martapura 1890 - SSB Neo 0:3

60e minuut.
Janecki rent richting de bal. Janecki passt de bal in één keer door. Nur`afiq kan de bal niet met de borst controleren. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zaman rent richting de bal. Sunanta verovert de bal door een tackle van achteren. Sarajlija onderschept slim de pass. Sarajlija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Martapura 1890 - SSB Neo 0:4

64e minuut.
Alaydrus is nu in balbezit. Tüske is nu in balbezit. Tüske passt de bal zonder na te denken. Hakim is nu in balbezit. Hakim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vlăsceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlăsceanu met een sublieme pass. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martapura 1890 - SSB Neo 0:5

76e minuut.
Sofyan met een sublieme pass. Alaydrus kopt de bal weg. Daar is Zaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakim is nu in balbezit. Hakim draait met de bal, schiet en ... Sofyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martapura 1890 - SSB Neo 0:6

80e minuut.
Fachul geeft een lange en hoge pass. Vlăsceanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Nur`afiq de bal. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim draait met de bal, schiet en ... Sofyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Inworp. Sarajlija met een snelle inworp. Zaman rent richting de bal. Zaman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tüske is nu in balbezit. Tüske schiet op doel. Sofyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martapura 1890 71%, SSB Neo 29%.
Martapura 1890 - SSB Neo 0:6