Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaduan AS GUNNERS cp
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 35
average Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Ostinoff is nu in balbezit. Ostinoff speelt de bal door. Indrianto is nu in balbezit. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - AS GUNNERS cp 0:1

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manini zal de hoekschop nemen. Taufiq kopt de bal weg. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Antonoloukas de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antonoloukas rent richting de bal. Antonoloukas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kombey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kombey passt de bal met de wreef. Taufiq rent richting de bal. Ostinoff rent richting de bal. Ostinoff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lambasi is nu in balbezit. Tagor rent richting de bal. Rumkabu rent richting de bal. Tagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kombey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostinoff verovert de bal door een tackle van achteren. Ostinoff passt de bal met de wreef. Antonoloukas is nu in balbezit. Antonoloukas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ostinoff rent richting de bal. Ostinoff geeft een hoge lob. Indrianto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonoloukas rent richting de bal. Antonoloukas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - AS GUNNERS cp 0:2

45e minuut.
Ariyadi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hadiyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaduan 70%, AS GUNNERS cp 30%.
Gaduan - AS GUNNERS cp 0:2

47e minuut.
Cepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cepeda passt de bal zonder na te denken. Ostinoff met een sublieme pass. Antonoloukas rent richting de bal. Antonoloukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - AS GUNNERS cp 0:3

51e minuut.
Lambasi is nu in balbezit. Lambasi met een sublieme pass. Manini met een sublieme pass. Antonoloukas is nu in balbezit. Antonoloukas schiet op doel. Zamrun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Halid is nu in balbezit. Cepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cepeda probeert naar een medespeler te passen. Antonoloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonoloukas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Lambasi passt de bal in één keer door. Manini rent richting de bal. Rosadi probeert naar een medespeler te passen. Ostinoff rent richting de bal. Ostinoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zamrun trapt de bal weg van het doel. Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto rent richting de bal. Manini onderschept slim de pass. Manini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ostinoff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lambasi is nu in balbezit. Lambasi geeft de bal voor. Manini is nu in balbezit. Manini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hadiyan heeft problemen om de bal te vangen. Kombey verovert de bal door een tackle van achteren. Kombey probeert naar een medespeler te passen. Antonoloukas is nu in balbezit. Antonoloukas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Kombey de bal. Lambasi rent richting de bal. Lambasi speelt de bal door. Taufiq rent richting de bal. Taufiq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - AS GUNNERS cp 0:4

82e minuut.
Vlahuţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cepeda de bal. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Taufiq rent richting de bal. Taufiq haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ostinoff rent richting de bal. Ostinoff speelt de bal door. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda geeft een hoge lob. Manini kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaduan 77%, AS GUNNERS cp 23%.
Gaduan - AS GUNNERS cp 0:4