Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SIPON FC Reborn FC
Normal Tactiek Uasyuuu
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 28.8
zwak Schieten goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Donald La`ala geeft de bal voor. Inworp. Riyadi met de inworp. Nurdiyanto is nu in balbezit. Nurdiyanto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Triyantoro passt de bal in één keer door. Rasyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kholiq met een sublieme pass. Cseri is nu in balbezit. Cseri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Nusantara trapt de bal weg. Nurdiyanto kopt de bal weg. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SIPON FC - Reborn FC 0:1

11e minuut.
Affandi speelt de bal door. Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Detter onderschept slim de pass. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riyadi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Donald La`ala de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kogoya rent richting de bal. Detter verovert de bal door een tackle van achteren. Detter geeft een lange en hoge pass. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri schiet op doel. Nusantara bokst de bal weg.

20e minuut.
Rasyid met een sublieme pass. Klungelig pakt Manewar de bal. Kholiq is nu in balbezit. Cseri is nu in balbezit. Cseri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Saryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saryanto passt de bal zonder na te denken. Triyantoro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cseri rent richting de bal. Cseri draait met de bal, schiet en ... Nusantara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SIPON FC - Reborn FC 0:2

34e minuut.
Nurdiyanto onderschept slim de pass. Nurdiyanto geeft de bal voor. Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri verovert de bal door een tackle van achteren. Cseri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Detter verovert de bal door een tackle van achteren. Detter geeft een lange en hoge pass. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Saryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogutich onderschept slim de pass. Kogutich geeft de bal voor. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nusantara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SIPON FC 60%, Reborn FC 40%.
SIPON FC - Reborn FC 0:2

48e minuut.
Nurwahid is nu in balbezit. Nurdiyanto onderschept slim de pass. Nurdiyanto passt de bal zonder na te denken. Cseri rent richting de bal. Cseri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Donald La`ala geeft de bal voor. Kholiq kopt de bal weg. Klungelig pakt Manewar de bal. Cseri is nu in balbezit. Cseri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SIPON FC - Reborn FC 0:3

60e minuut.
Klungelig pakt Cseri de bal. Cseri haalt uit met een fantastische trap. Manewar heeft problemen om de bal te vangen. Cseri rent richting de bal. Cseri schiet op doel. Nusantara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SIPON FC - Reborn FC 0:4

63e minuut.
Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopandi onderschept slim de pass. Sopandi passt de bal zonder na te denken. Suprana rent richting de bal. Suprana geeft een hoge lob. Hardiyanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Riyadi speelt de bal door. Kholiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Kholiq passt de bal met de wreef. Cseri heeft problemen om de bal te vangen. Cseri schiet op doel. Nusantara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cseri rent richting de bal. Cseri haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Triyantoro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kogutich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Suprana de bal. Nurdiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyanto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cseri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cseri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SIPON FC - Reborn FC 0:5

75e minuut.
Suprana heeft problemen om de bal te vangen. Riyadi is nu in balbezit. Riyadi passt de bal in één keer door. Cseri is nu in balbezit. Cseri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SIPON FC - Reborn FC 0:6

80e minuut.
Cseri passt de bal in één keer door. Kogutich rent richting de bal. Affandi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Affandi krijgt een gele kaart. Kogutich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kogutich kan niet meer verder spelen. Cahyono komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zamrani geeft een lange en hoge pass. Cseri rent richting de bal. Kholiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SIPON FC 65%, Reborn FC 35%.
SIPON FC - Reborn FC 0:6