Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia Forus PPSM Magelang
Normal Tactiek myTactic
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 31
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Nere passt de bal in één keer door. Nurdjaman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Firasat de bal. Prayuna is nu in balbezit. Prayuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lantang rent richting de bal. Lantang geeft de bal voor. Klungelig pakt Rizal de bal. Prayuna rent richting de bal. Prayuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lambasi speelt de bal door. Nurdjaman is nu in balbezit. Nurdjaman passt de bal zonder na te denken. Prayuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prayuna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Prayuna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yunus met de inworp. Novrianto is nu in balbezit. Novrianto geeft een hoge lob. Candra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nurdjaman verovert de bal door een tackle van achteren. Nurdjaman probeert naar een medespeler te passen. Rizal rent richting de bal. Prayuna onderschept slim de pass. Prayuna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nurdjaman onderschept slim de pass. Nurdjaman met een sublieme pass. Rizal rent richting de bal. Prayuna onderschept slim de pass. Prayuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yunus heeft problemen om de bal te vangen. Nurdjaman rent richting de bal. Nurdjaman met een sublieme pass. Prayuna is nu in balbezit. Prayuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Adiprasetyo verovert de bal door een tackle van achteren. Novrianto rent richting de bal. Novrianto passt de bal zonder na te denken. Hendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Forus - PPSM Magelang 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Forus 71%, PPSM Magelang 29%.
Indonesia Forus - PPSM Magelang 0:1

49e minuut.
Hendra onderschept slim de pass. Adiprasetyo geeft de bal voor. Candra speelt de bal door. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Candra met een harde bal richting middenveld. Adiprasetyo kopt de bal weg. Prayuna heeft problemen om de bal te vangen. Prayuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Forus - PPSM Magelang 0:2

56e minuut.
Adiprasetyo met een sublieme pass. Nurdjaman is nu in balbezit. Nurdjaman probeert naar een medespeler te passen. Prayuna is nu in balbezit. Prayuna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Prayuna speelt de bal door. Novrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Novrianto speelt de bal door. Hendra rent richting de bal. Hendra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Adiprasetyo de bal. Kabes is nu in balbezit. Kabes probeert naar een medespeler te passen. Kurniawan rent richting de bal. Kurniawan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Yunus met de inworp. Novrianto is nu in balbezit. Firmansyah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Novrianto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novrianto met een snel genomen vrije trap. Candra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Forus 74%, PPSM Magelang 26%.
Indonesia Forus - PPSM Magelang 0:2