Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mojosari Fc Schalke 04 Indonesian
Normal Tactiek Mantappu
37% Balbezit 63%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 29.5
slecht Schieten matig
zwak Passen matig
zwak Verdedigen zwak


9e minuut.
Mukti verovert de bal door een tackle van achteren. Mukti met een sublieme pass. Ali is nu in balbezit. Fanani onderschept slim de pass. Fanani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Hasibuan de bal. Mukti onderschept slim de pass. Mukti passt de bal met de wreef. Nurkholis rent richting de bal. Nurkholis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Abdillah rent richting de bal. Nurkholis geeft een lange en hoge pass. Halid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fanani rent richting de bal. Fanani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Rohiman geeft de bal voor. Rontini rent richting de bal. Rontini passt de bal in één keer door. Daar is Nurkholis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurkholis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Yuli is nu in balbezit. Kożuch is nu in balbezit. Kożuch passt de bal met de wreef. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah schiet op doel. Ismail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Doeltrap. Muladi komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurdjaman komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Inworp. Hamdar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojosari Fc 66%, Schalke 04 Indonesian 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mojosari Fc - Schalke 04 Indonesian 0:0

47e minuut.
Kożuch passt de bal zonder na te denken. Abdillah heeft problemen om de bal te vangen. Abdillah probeert naar een medespeler te passen. Fanani rent richting de bal. Fanani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Ismail met een harde bal richting middenveld. Hamdar kopt de bal weg. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah draait met de bal, schiet en ... Ismail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Setyabudi is nu in balbezit. Kiswanto onderschept slim de pass. Kiswanto geeft een lange en hoge pass. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah haalt uit met een fantastische trap. Ismail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojosari Fc - Schalke 04 Indonesian 0:1

60e minuut.
Hamdar heeft problemen om de bal te vangen. Hamdar speelt de bal door. Abdillah is nu in balbezit. Abdillah haalt uit met een fantastische trap. Ismail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojosari Fc - Schalke 04 Indonesian 0:2

70e minuut.
Daar is Numfor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Numfor onderschept slim de pass. Hamdar met een sublieme pass. Fanani is nu in balbezit. Fanani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zaini is nu in balbezit. Zaini geeft de bal voor. Muladi kopt de bal weg. Fanani is nu in balbezit. Fanani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Kożuch de bal. Kożuch probeert naar een medespeler te passen. Fanani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Fanani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanani geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdillah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdillah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojosari Fc - Schalke 04 Indonesian 0:3

85e minuut.
Kożuch passt de bal zonder na te denken. Hamdar met een sublieme pass. Nurkholis speelt de bal door. Abdillah rent richting de bal. Abdillah haalt uit met een fantastische trap. Ismail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fanani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojosari Fc - Schalke 04 Indonesian 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojosari Fc 74%, Schalke 04 Indonesian 26%.
Mojosari Fc - Schalke 04 Indonesian 0:4