Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpoo8 IWAN FC
Normal Tactiek 442D
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 30.1
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Suryanto passt de bal met de wreef. Christiawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Yuliansyah draait met de bal, schiet en ... Ponalya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - IWAN FC 0:1

10e minuut.
Lantang geeft de bal voor. Daar is Rochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah draait met de bal, schiet en ... Ponalya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - IWAN FC 0:2

17e minuut.
Rochim geeft een lange en hoge pass. Bonay rent richting de bal. Hanáček begaat een overtreding. Hanáček krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rochim passt de bal met de wreef. Hanáček probeert naar een medespeler te passen. Yuliansyah is nu in balbezit. Yuliansyah schiet op doel. Halil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - IWAN FC 0:3

30e minuut.
Yuliansyah probeert de bal aan de voet te houden. Hanáček is nu in balbezit. Hanáček passt de bal in één keer door. Yuliansyah is nu in balbezit. Yuliansyah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tarhanen is nu in balbezit. Tarhanen passt de bal in één keer door. Halil is nu in balbezit. Yuliansyah onderschept slim de pass. Yuliansyah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lantang rent richting de bal. Lantang passt de bal zonder na te denken. Hanáček is nu in balbezit. Hanáček geeft een lange en hoge pass. Yuliansyah krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Suryanto speelt de bal door. Daar is Rochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - IWAN FC 0:4

43e minuut.
Cahyono is nu in balbezit. Cahyono probeert naar een medespeler te passen. Aryawan is nu in balbezit. Yuliansyah onderschept slim de pass. Yuliansyah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpoo8 70%, IWAN FC 30%.
Liverpoo8 - IWAN FC 0:4

55e minuut.
Iswantoro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanáček is nu in balbezit. Hanáček geeft een lange en hoge pass. Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono haalt uit met een fantastische trap. Ponalya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Rochim rent richting de bal. Hanáček verovert de bal door een tackle van achteren. Hanáček met een sublieme pass. Yuliansyah is nu in balbezit. Yuliansyah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lantang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantang geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah draait met de bal, schiet en ... Ponalya bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muchsin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Lantang is nu in balbezit. Lantang passt de bal zonder na te denken. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto draait met de bal, schiet en ... Ponalya bokst de bal weg.

70e minuut.
Yuliansyah passt de bal in één keer door. Suryanto is nu in balbezit. Suryanto passt de bal met de wreef. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah haalt uit met een fantastische trap. Ponalya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoo8 - IWAN FC 0:5

71e minuut.
Hutabarat komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Iswantoro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dzirneklis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Baldo Bento komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Aryawan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Samsul komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ponalya met een harde bal richting middenveld. Samsul kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldo Bento met een snelle inworp. Tarhanen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpoo8 64%, IWAN FC 36%.
Liverpoo8 - IWAN FC 0:5