Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Murian Tiger Surakarta United
343 Tactiek 4-3-3 anjay
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 42.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Daar is Longari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longari passt de bal in één keer door. Aritonang rent richting de bal. Aritonang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:1

4e minuut.
Longari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minarto. Longari raakt geblesseerd tijdens het duel. Elías zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puhm rent richting de bal. Puhm haalt uit met een fantastische trap. Ferdinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:2

4e minuut.
Tanoto speelt de bal door. Klungelig pakt Kristianto de bal. Puhm rent richting de bal. Puhm schiet op doel. Ferdinan bokst de bal weg.

5e minuut.
Eelmäe speelt de bal door. Sulistyo rent richting de bal. Aritonang verovert de bal door een tackle van achteren. Aritonang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hidayat de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kairamo neemt de hoekschop. Puhm springt en kopt de bal. Ferdinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hidayat speelt de bal door. Aritonang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aritonang is nu in balbezit. Roni rent richting de bal. Aritonang verovert de bal door een tackle van achteren. Kairamo rent richting de bal. Kairamo speelt de bal door. Ferdinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:3

11e minuut.
Longari kopt de bal weg. Daar is Kairamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aritonang rent richting de bal. Aritonang haalt uit met een fantastische trap. Ferdinan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:4

14e minuut.
Berczik is nu in balbezit. Berczik speelt de bal door. Daar is Longari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhm rent richting de bal. Puhm haalt uit met een fantastische trap. Ferdinan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:5

16e minuut.
Puhm passt de bal zonder na te denken. Aritonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kairamo rent richting de bal. Aritonang is nu in balbezit. Aritonang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:6

20e minuut.
Elías probeert naar een medespeler te passen. Longari rent richting de bal. Puhm rent richting de bal. Longari bereikt de bal nog maar net als eerste. Longari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sulistyo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elías met een snelle inworp. Longari is nu in balbezit. Longari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aritonang speelt de bal door. Hidayat rent richting de bal. Puhm onderschept slim de pass. Puhm draait met de bal, schiet en ... Ferdinan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:7

26e minuut.
Longari heeft problemen om de bal te vangen. Elías rent richting de bal. Elías passt de bal in één keer door. Aritonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Aritonang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Eelmäe is nu in balbezit. Eelmäe geeft een lange en hoge pass. Kumara heeft problemen om de bal te vangen. Aritonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Aritonang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kairamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang verovert de bal door een tackle van achteren. Endang probeert naar een medespeler te passen. Longari is nu in balbezit. Longari draait met de bal, schiet en ... Ferdinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Yonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijar is nu in balbezit. Pijar met een sublieme pass. Puhm rent richting de bal. Puhm schiet op doel. Ferdinan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kairamo is nu in balbezit. Aritonang rent richting de bal. Endang onderschept slim de pass. Kairamo rent richting de bal. Kairamo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Longari is nu in balbezit. Longari passt de bal met de wreef. Daar is Puhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murian Tiger 86%, Surakarta United 14%.
Murian Tiger - Surakarta United 0:7

46e minuut.
Elías probeert naar een medespeler te passen. Longari is nu in balbezit. Longari passt de bal in één keer door. Puhm rent richting de bal. Puhm haalt uit met een fantastische trap. Ferdinan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Minarto geeft de bal voor. Inworp. Elías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longari rent richting de bal. Longari schiet op doel. Ferdinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Hidayat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kairamo met een snelle inworp. Aritonang is nu in balbezit. Aritonang geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferdinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kairamo rent richting de bal. Kairamo geeft een hoge lob. Puhm is nu in balbezit. Puhm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:8

59e minuut.
Aritonang heeft problemen om de bal te vangen. Kairamo is nu in balbezit. Kairamo passt de bal zonder na te denken. Puhm rent richting de bal. Puhm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mazurenko komt het veld opgelopen. Corujo komt het veld opgelopen. Zadwórny komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zadwórny heeft problemen om de bal te vangen. Zadwórny passt de bal met de wreef. Longari rent richting de bal. Longari draait met de bal, schiet en ... Hidayat probeert de bal aan de voet te houden. Ferdinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puhm is nu in balbezit. Puhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:9

76e minuut.
Longari rent richting de bal. Minarto is nu in balbezit. Elías speelt de bal door. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mazurenko geeft de bal voor. Hidayat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidayat geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazurenko neemt de hoekschop. Ferdinan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:10

83e minuut.
Daar is Corujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristianto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corujo. Corujo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Elías met een sublieme pass. Daar is Hidayat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhm is nu in balbezit. Puhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:11

86e minuut.
Puhm onderschept slim de pass. Puhm met een sublieme pass. Longari is nu in balbezit. Klungelig pakt Puhm de bal. Puhm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Elías onderschept slim de pass. Elías geeft de bal voor. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny draait met de bal, schiet en ... Ferdinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Surakarta United 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murian Tiger 76%, Surakarta United 24%.
Murian Tiger - Surakarta United 0:12