Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GrennLock Granindo CF
Normal Tactiek Inter 3-1-4-2
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 32.6
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Widiyarti is nu in balbezit. Lesmana verovert de bal door een tackle van achteren. Malanua is nu in balbezit. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ilyas probeert naar een medespeler te passen. Rorong heeft problemen om de bal te vangen. Rorong speelt de bal door. Sumbawa is nu in balbezit. Sumbawa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Suhaeri met een sublieme pass. Daar is Rorong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobing rent richting de bal. Tobing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GrennLock - Granindo CF 1:0

25e minuut.
Suhaeri rent richting de bal. Suhaeri passt de bal zonder na te denken. Lesmana rent richting de bal. Lesmana schiet op doel. Natsir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GrennLock - Granindo CF 2:0

28e minuut.
Rorong probeert naar een medespeler te passen. Waluyan geeft de bal voor. Sumbawa is nu in balbezit. Sumbawa draait met de bal, schiet en ... Kuswanto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Astanto rent richting de bal. Togubu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Astanto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nurdiansyah komt het veld opgelopen. Mochtar komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing geeft een hoge lob. Daar is Waluyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmana verovert de bal door een tackle van achteren. Lesmana haalt uit met een fantastische trap. Natsir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GrennLock 58%, Granindo CF 42%.
GrennLock - Granindo CF 2:0

47e minuut.
Herlambang bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlambang geeft de bal voor. Maulana heeft problemen om de bal te vangen. Sumbawa rent richting de bal. Sumbawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Widiyarti rent richting de bal. Titaley bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana rent richting de bal. Lesmana haalt uit met een fantastische trap. Mochtar probeert de bal aan de voet te houden. Natsir bokst de bal weg.

57e minuut.
Tobing rent richting de bal. Widiyarti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bernardi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Suwandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suhaeri rent richting de bal. Suhaeri geeft een hoge lob. Bernardi rent richting de bal. Bernardi draait met de bal, schiet en ... Kuswanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Rorong verovert de bal door een tackle van achteren. Rorong met een sublieme pass. Nurdiansyah met een sublieme pass. Klungelig pakt Bernardi de bal. Bernardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Sucahyo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Herlambang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bernardi de bal. Ilyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chalidin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cahyono geeft de bal voor. Sucahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucahyo geeft een hoge lob. Imbiri is nu in balbezit. Imbiri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Suwandi passt de bal zonder na te denken. Togubu is nu in balbezit. Togubu met een sublieme pass. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana schiet op doel. Chalidin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing schiet op doel. Chalidin probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Mochtar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GrennLock - Granindo CF 3:0

76e minuut.
Bernardi passt de bal in één keer door. Rorong is nu in balbezit. Lesmana verovert de bal door een tackle van achteren. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GrennLock - Granindo CF 4:0

82e minuut.
Chalidin met een harde bal richting middenveld. Bernardi is nu in balbezit. Titaley rent richting de bal. Bernardi verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GrennLock - Granindo CF 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GrennLock 41%, Granindo CF 59%.
GrennLock - Granindo CF 4:1