Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK FC Zhaskstrom
Normal Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 35.3
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dyrek geeft de bal voor. Daar is Priyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiniec speelt de bal door. Solheim is nu in balbezit. Solheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rumbekwan verovert de bal door een tackle van achteren. Rumbekwan geeft een lange en hoge pass. Chajdas geeft de bal voor. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - Zhaskstrom 0:1

17e minuut.
Faisal geeft een lange en hoge pass. Swędera geeft een lange en hoge pass. Solheim kopt de bal weg. Widianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Widianto schiet op doel. Sampetiku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mirski met een sublieme pass. Ware is nu in balbezit. Fachludin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ware onderschept slim de pass. Ware schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Manusiwa heeft problemen om de bal te vangen. Manusiwa speelt de bal door. Solheim is nu in balbezit. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Wijakesuma probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rumbekwan kopt de bal weg. Manusiwa is nu in balbezit. Manusiwa passt de bal met de wreef. Widianto is nu in balbezit. Widianto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK FC 63%, Zhaskstrom 37%.
JK FC - Zhaskstrom 0:1

52e minuut.
Hamdar speelt de bal door. Widianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Widianto is nu in balbezit. Widianto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wijakesuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Widianto onderschept slim de pass. Widianto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - Zhaskstrom 0:2

53e minuut.
Triharjanto komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Wijakesuma geeft een lange en hoge pass. Swędera geeft een hoge lob. Daar is Solheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ware rent richting de bal. Ware haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Gultom komt het veld opgelopen. Doeltrap. Schäfer komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Swędera speelt de bal door. Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer speelt de bal door. Gultom is nu in balbezit. Gultom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Prabowo kopt de bal weg. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Triharjanto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Priyanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Priyanto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Schäfer geeft een lange en hoge pass. Widianto kopt de bal weg. Gultom bereikt de bal nog maar net als eerste. Gultom haalt uit met een fantastische trap. Sampetiku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - Zhaskstrom 0:3

66e minuut.
Gumelar speelt de bal door. Priyanto heeft problemen om de bal te vangen. Fachludin is nu in balbezit. Ware is nu in balbezit. Ware haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sampetiku met een sublieme pass. Kiniec is nu in balbezit. Kiniec probeert naar een medespeler te passen. Widianto rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manusiwa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sampetiku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gultom de bal. Gultom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - Zhaskstrom 0:4

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schaars komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Permana geeft de bal voor. Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swędera verovert de bal door een tackle van achteren. Swędera geeft de bal voor. Widianto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gultom is nu in balbezit. Gultom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - Zhaskstrom 0:5

73e minuut.
Inworp. Rénier komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Schäfer geeft een lange en hoge pass. Widianto heeft problemen om de bal te vangen. Semadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Widianto onderschept slim de pass. Widianto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sampetiku trapt de bal weg. Rénier probeert naar een medespeler te passen. Gultom rent richting de bal. Gultom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK FC - Zhaskstrom 0:6

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wijakesuma trapt de bal weg van het doel. Manusiwa met een sublieme pass. Gultom heeft problemen om de bal te vangen. Gultom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Sampetiku trapt de bal weg. Manusiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusiwa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK FC 79%, Zhaskstrom 21%.
JK FC - Zhaskstrom 0:6