Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bluelock U21 Kult Vum Rot FC
Normal Tactiek NEW 3
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 37.9
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Nur`alim passt de bal zonder na te denken. Aksakal speelt de bal door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz schiet op doel. Hasanuddin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:1

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Pekey de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torfason met de inworp. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pradata onderschept slim de pass. Bintang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torfason. Torfason krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Torfason is nu in balbezit. Torfason met een sublieme pass. Nur`alim probeert de bal met de borst te controleren. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nur`alim speelt de bal door. Sturdza speelt de bal door. Kiełbowicz rent richting de bal. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel. Hasanuddin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nur`alim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur`alim geeft een hoge lob. Aksakal is nu in balbezit. Aksakal geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hasanuddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:2

16e minuut.
Daar is Rajasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempte is nu in balbezit. Nur`alim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempte is nu in balbezit. Hempte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Torfason rent richting de bal. Torfason geeft een hoge lob. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:3

22e minuut.
Pekey geeft een lange en hoge pass. Omek kopt de bal weg. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap. Hasanuddin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:4

23e minuut.
Čavrag met de inworp. Hempte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasa begaat een overtreding. Hempte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aksakal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rajasa geeft de bal voor. Prałatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prałatowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Omek de bal. Omek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Nur`alim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempte onderschept slim de pass. Hempte met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiełbowicz de bal. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Torfason speelt de bal door. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nur`alim. Nur`alim krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pradata is nu in balbezit. Torfason onderschept slim de pass. Nur`alim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz onderschept slim de pass. Kiełbowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Hasanuddin trapt de bal weg van het doel. Sturdza kopt de bal weg. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:5

39e minuut.
Hempte speelt de bal door. Aksakal probeert naar een medespeler te passen. Torfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:6

42e minuut.
Daar is Rajasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aksakal rent richting de bal. Aksakal geeft de bal voor. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bintang met een snelle inworp. Torfason rent richting de bal. Torfason passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cole de bal. Cole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:7

45e minuut.
Vodehnal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluelock U21 85%, Kult Vum Rot FC 15%.
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:7

47e minuut.
Pekey geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omek met de inworp. Vodehnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodehnal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Sturdza probeert naar een medespeler te passen. Vodehnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodehnal speelt de bal door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz schiet op doel. Hasanuddin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:8

51e minuut.
Bintang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pradata speelt de bal door. Cole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:9

55e minuut.
Mariandy rent richting de bal. Mariandy geeft een lange en hoge pass. Vodehnal kopt de bal weg. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duczek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Nur`alim rent richting de bal. Hempte verovert de bal door een tackle van achteren. Hempte passt de bal met de wreef. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vodehnal rent richting de bal. Vodehnal passt de bal met de wreef. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pekey de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Aksakal passt de bal met de wreef. Hempte is nu in balbezit. Nur`alim begaat een overtreding. Hempte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hempte kan niet meer verder spelen. Papace komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Čavrag neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hasanuddin met een harde bal richting middenveld. Čavrag kopt de bal weg. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:10

67e minuut.
Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pekey de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:11

68e minuut.
Bintang geeft de bal voor. Inworp. Vodehnal met de inworp. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hasanuddin probeert naar een medespeler te passen. Čavrag kopt de bal weg. Nur`alim is nu in balbezit. Kiełbowicz onderschept slim de pass. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nur`alim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur`alim passt de bal zonder na te denken. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. Pekey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vodehnal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pekey trapt de bal weg van het doel. Aksakal is nu in balbezit. Aksakal met een sublieme pass. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:12

81e minuut.
Vodehnal kopt de bal weg. Cole rent richting de bal. Cole speelt de bal door. Kiełbowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. Hasanuddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Vodehnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodehnal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rajasa de bal. Papace bereikt de bal nog maar net als eerste. Papace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rodzik geeft een hoge lob. Daar is Vodehnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodehnal speelt de bal door. Klungelig pakt Cole de bal. Cole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluelock U21 86%, Kult Vum Rot FC 14%.
Bluelock U21 - Kult Vum Rot FC 0:12