Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vernen United BOT AI
433 Tactiek NETRAL
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.1 gemiddelde waardering 42.5
matig Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Saputra neemt vlug de vrije trap. Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăşan passt de bal met de wreef. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen United - BOT AI 0:1

6e minuut.
Talpăşan passt de bal met de wreef. Daar is Chaniago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talpăşan speelt de bal door. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen United - BOT AI 0:2

8e minuut.
Wanggai met een sublieme pass. Wisudo met een sublieme pass. Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan passt de bal zonder na te denken. Djuanda verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Craia met een sublieme pass. Wanggai is nu in balbezit. Wanggai met een sublieme pass. Klungelig pakt Şərifzadə de bal. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Saputra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Patha heeft problemen om de bal te vangen. Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan probeert naar een medespeler te passen. Chaniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wanggai speelt de bal door. Chaniago rent richting de bal. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Saputra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen United - BOT AI 0:3

33e minuut.
Sippel passt de bal zonder na te denken. Chaniago heeft problemen om de bal te vangen. Chaniago passt de bal zonder na te denken. Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăşan schiet op doel. Saputra bokst de bal weg.

34e minuut.
Waringin met een sublieme pass. Talpăşan heeft problemen om de bal te vangen. Talpăşan passt de bal in één keer door. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Şərifzadə geeft een hoge lob. Wanggai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanggai passt de bal zonder na te denken. Chaniago rent richting de bal. Chaniago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen United - BOT AI 0:4

44e minuut.
Wędrowycz kopt de bal weg. Abdillah rent richting de bal. Abdillah passt de bal met de wreef. Patha rent richting de bal. Patha draait met de bal, schiet en ... Ilyas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Sturlaugsson kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Supardi met de inworp. Salampessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salampessy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernen United 72%, BOT AI 28%.
Vernen United - BOT AI 0:4

47e minuut.
Prambadi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wisudo met een snelle inworp. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Wanggai passt de bal zonder na te denken. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə passt de bal met de wreef. Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen United - BOT AI 0:5

72e minuut.
Salampessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə onderschept slim de pass. Şərifzadə passt de bal met de wreef. Chaniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lesz met een sublieme pass. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Waringin zijn tegenspeler op de grond. Waringin krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Chaniago is nu in balbezit. Chaniago schiet op doel. Prambadi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wisudo zal de hoekschop nemen. Saputra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Wanggai heeft problemen om de bal te vangen. Wanggai met een sublieme pass. Prambadi rent richting de bal. Şərifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Saputra trapt de bal weg. Lesz kopt de bal weg. Djuanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniago is nu in balbezit. Chaniago schiet op doel. Saputra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saputra probeert naar een medespeler te passen. Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăşan speelt de bal door. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Saputra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chaniago rent richting de bal. Chaniago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernen United 78%, BOT AI 22%.
Vernen United - BOT AI 0:5