Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batangkaluku FC Bina Junior FC
352 Tactiek Juanncokk!
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
22.6 gemiddelde waardering 45.2
poor Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Sunarto trapt de bal weg. Rajt kopt de bal weg. Schuster geeft een hoge lob. Szczepaniak rent richting de bal. Szczepaniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Uodinis geeft de bal voor. Nuriana kan de bal niet met de borst controleren. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:1

8e minuut.
Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster met een sublieme pass. Aguayo rent richting de bal. Aguayo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczepaniak rent richting de bal. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fatari rent richting de bal. Eschette verovert de bal door een tackle van achteren. Eschette probeert naar een medespeler te passen. Schuster geeft een hoge lob. Aguayo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Rajt probeert naar een medespeler te passen. Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev passt de bal met de wreef. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Schuster rent richting de bal. Schuster geeft een hoge lob. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuncoro trapt de bal weg. Rajt met een sublieme pass. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Schuster kan de bal niet met de borst controleren. Schuster passt de bal met de wreef. Szczepaniak is nu in balbezit. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:2

17e minuut.
Aguayo rent richting de bal. Aguayo speelt de bal door. Szczepaniak is nu in balbezit. Szczepaniak schiet op doel. Kuncoro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Pazzini is nu in balbezit. Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Suabey rent richting de bal. Aguayo onderschept slim de pass. Aguayo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Lázaro geeft de bal voor. Daar is Nuriana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepaniak is nu in balbezit. Szczepaniak schiet op doel. Kuncoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aguayo rent richting de bal. Aguayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:3

26e minuut.
Priyanto onderschept slim de pass. Priyanto geeft een lange en hoge pass. Sunarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Schuster onderschept slim de pass. Schuster passt de bal in één keer door. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo schiet op doel. Kuncoro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:4

31e minuut.
Schuster met een snelle inworp. Aguayo is nu in balbezit. Pekey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aguayo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczepaniak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:5

31e minuut.
Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev passt de bal zonder na te denken. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Santhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff onderschept slim de pass. Duff probeert naar een medespeler te passen. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batangkaluku FC 84%, Bina Junior FC 16%.
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:6

49e minuut.
Uodinis geeft een lange en hoge pass. Priyanto heeft problemen om de bal te vangen. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo draait met de bal, schiet en ... Kuncoro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Rajt speelt de bal door. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suabey is nu in balbezit. Szczepaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:7

58e minuut.
Yakobchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakobchev passt de bal in één keer door. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... Kuncoro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:8

68e minuut.
Daar is Szczepaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuriana rent richting de bal. Szczepaniak onderschept slim de pass. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:9

72e minuut.
Schuster rent richting de bal. Schuster passt de bal met de wreef. Aguayo rent richting de bal. Aguayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:10

74e minuut.
Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster passt de bal zonder na te denken. Szczepaniak is nu in balbezit. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:11

76e minuut.
Priyanto is nu in balbezit. Priyanto probeert naar een medespeler te passen. Rajt rent richting de bal. Szczepaniak is nu in balbezit. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... Kuncoro bokst de bal weg. Daar is Nuriana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:12

80e minuut.
Szczepaniak onderschept slim de pass. Szczepaniak met een sublieme pass. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:13

85e minuut.
Doeltrap. Priyanto trapt de bal weg van het doel. Rajt kopt de bal weg. Szczepaniak rent richting de bal. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro bokst de bal weg.

86e minuut.
Pazzini probeert de bal met de borst te controleren. Schuster is nu in balbezit. Schuster geeft de bal voor. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batangkaluku FC 75%, Bina Junior FC 25%.
Batangkaluku FC - Bina Junior FC 0:13